ylapalkki

 
blogit
palaute
paasivulle

Keskiviikko 04.04.2018
Päästiinpä Pääsiäisestä. Perinteistä oli juhlanvietto Osaralla. Siihen sisältyi konserttia, pääsiäislounasta, uintia Kylpylässä ja yhdessäoloa junioriemme kanssa. Eikä siinä muuta tarvittukaan. Näin hyvä !
    Tampere-talossa vietettiin Kiirastorstaita tulevaan juhlaan sopivan musiikin kanssa. Tarjolla oli Mozartia ja Cherubinia. Valitettavasti valinko osui Mozartilta Sinfoniaan nro 40. Ei siinä mitään, onhan se kaunis, mutta alkuosaltaan niin vietävän kliseinen.
    Kiitos kliseisyydestä kuuluu pianisti Osvaldo de los Rios nimiselle säveltäjälle, joka Mozartin 40 kevyemmällä versiolla tunki -70 luvun alussa suomalaisille soittolistoille. Kappale soi useamman kerran päivässä. Ja kun Valdoon kyllästyttiin, saman kappaleen suomalaisesta versiosta pitivät huolen Päivi Paunu ja Arska Raninen. Siunakkoon !
    Minulle illan pelasti Tampereen Filharmoninen kuoro ja Cherubinin Requiem. Kuoro oli kovemmassa iskuissa kuin koskaan. Ollaan ylpeitä, sillä kuoron vahvuuteen kuuluvat paikkaseutumme laulajat Jussi Viitala ja Juhani Malkamäki.
    Konsertin johti italiano Lucia Di Martino. Hyvin pärjäsi tamperelaisten kanssa, vaikka vaara on tarjolla epäonnistumisestakin, silloin kun tuntuu, että mies on hyvä ja sen tietää vain hän itse.
    Juhlalounasta vietettiin hieman vähemmällä väkimäärällä kuin normaalisti, sillä sunnuntaina sille osallistui kymmenen ja maanantaina kuusi. Keittiö yllätti tänään pakasteesta löydetyllä hirvipaistilla ja perinteisellä lammaspaistilla. Namskis ! Ja hukka perii, jos Yrjölän pöydästä ei pinaattimuhennosta löydy kananmunineen. Siitä pitävät kaikki !
    Hurujen lepattavaa liekkiä pidimme yllä tänään senaattorin kanssa. Aika kulkee, nuoremmat ei jaksa. Meille kelpasi erinomaisesti sekä venäläinen possu, että makkarapihvit. Kiitos Sarvi ! Joku vakinaisista ruokailijoista kävikin esittämässä surunvalittelun joukon vähäväkisyyden vuoksi. Kysyivät syytä. Kertokaa meillekin.
    Hurut tarinoivat mielihaluistaan. Vieläkö teillä kestää viidenkympin villitys. Eipä oikeestaan, alkaa vaikuttaa tämä 80 rajoitus.