ylapalkki

 
blogit
palaute
paasivulle

Maanantai 01.08.2016
Erinomaisen hyvää elokuuta kaikille blogini lukijoille. Ennenkin olen todennut, että elokuu on yksi vuoden parhaista kuukausista. Kuu kirvoittaa jälleen elämän vauhtiin lokoisan kesän jälkeen. Almanakat täyttyvät syyspuolen menoista; on yhdistystä, harrastusta ja muita rientoja niin, että päivyrien sivut paukkuu. Hyvä näin niin kauan kuin paukkuu.
     Kummia kuuluu puskaradiosta Hämeenkyrön jäähallilta. Hokkarithan solmi kevään korvalla seurayhteistyö sopimuksen Tapparan kanssa. Nupullaan oleva yhteistyön alku on saanut kiekkokulttuuriimme mojovia muutoksia. Hokkarien juniorit saavat jäähallista ylijäävät vuorot, sillä ensivaraamisen oikeus kuuluu kuulemma nokialaisille ja ylöjärviläisille juniorikiekkoilijoille. Jo on aikoihin eletty !
     Ketkä ovat olleet päätöstä tekemässä ? Onko kaikkia osapuolia kuunneltu hallivuorovarausten yhteispalaverissa ? Hokkarien on kiireimmiten syytä kääntyä ensinnäkin hallin toimitusjohtajan puoleen, sillä hämeenkyröläisenä kunnallisvaltuutettuna hän ei suinkaan sulata oman kunnan kiekkoilijoiden tölvimistä. Toinen taho on tietenkin Hokkarien puheenjohtaja, joka varmaan kynsin hampain pitää asiassa Hokkarien puolta. Tottakai ulkopuolisetkin kiekkoharrastajat voivat varata vuoroja, mutta vasta hämeenkyröläisten jälkeen. Asian tiimoilta kuuluu kaikenlaista, mutta palataan myöhemmin, jos tarvetta ilmaantuu.
     Seuran perustajana edellytän ehdotonta Hämeenkyrön omien junioreiden huomioon ottamista aina ensimmäisenä ja odotan vähintään seuran kotisivulla ilmoitusta henkilöiden nimillä varustettuna, ketkä muuta ovat olleet päättämässä. Peli täytyy olla vilpitöntä, eikö vain ?
    Eikä joukkuetta tee hämeenkyröläiseksi, jos muutama kyröläinen Ylöjärvellä tai muualla pelaa ! Näin on marjat. Vai ollaanko kyröläisen kiekkoilun tappolinjalla ?