2011 
 
 
17.11

Meille muutti musta käppänä Yacamas Reina de la Noche "Nala". Neiti on niin ihana pakkaus että on jo kaikkien sydämet valloittanut täällä meillä. Pitkä aikainen haave ja nyt se on toteutunut....Kiitos Merja <3

7.11

Meille syntyi 5 musta-hopeaa pentua. Mimmi hoiti synnytyksen mallikkaasti ja pennut voivat hyvin. Pojat etsii vielä kotejaan.

21.8

Kr Heinola Tuomari: Eeva Rautala
Lili-Jan Brilliant Queen "Jade" ERI AVK1
Erittäin hyvän kokoinen, hyvän tyyppinen narttu. Korvat ok. Pää voisi olla hieman elegantimpi. Hyvä runko, toivoisin hieman tiiviimmän ylälinjan ja pidemmän kallon. Hyvä hännän asento. Sopusuhtaisesti kulmautunut. Hyvä karvan laatu erinomainen väri. Liikkuu hyvin takaa, sopivalla askelpituudella. Hieman leveästi edestä. Hyvä luonne ja esiintyminen
 

20.8

Näyttelyturnee alotettiin siis tänä viikonloppuna :)
Kr Kouvola Tuomari: Anne Sume EE
Lili-Jan Brilliant Queen "Jade" ERI SA AVK1 PN2 VASERT
Erinomainen tyyppi, koko, mittasuhteet. Hyvä pään pituus hieman kevyt kuono-osa. Kevyet korvat. Hyvä kaula. Vahva selkä. Hyvin kulmautunut edestä. Rintakehä turhan voimakas saisi olla syvempi. Liian löysät kyynärpäät. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä laatuinen turkki ja värit. Hyvät sivuliikkeet, leveät edestä. Hyvä temperamentti

10.8

Joitain tulevia näyttelyitä missä meidät nähdään ;)
Lili-Jan Brilliant Queen "Jade": Kouvola, Heinola, Tervakoski, Helsinki, Porvoo, Hattula, (Seinäjoki)
Lili-Jan Diamond Queen "Pähkinä": Hattula, Seinäjoki
Lili-Jan Diamond Ideas "Armas": Hattula, Seinäjoki
Lili-Jan Celestial Moon "Unna": Seinäjoki,.......

2.8

Mä olen niin ylpeä Helistä ja 18 vko:n ikäisestä Pähkinästä (Lili-Jan Diamond Queen) Tytöt lähti tänään noviiseina mätsäriin heinolaan (ja mä jäin töihin) ja kotio tuomisina oli huikea PEN SIN/2 ja kehut kaupanpäälle ♥ Ja Helin Kassu poika kävi elämänsä ensimmäisen kerran lapsi-koira kehässä. Pähkinän kanssa tulos oli 4. Kiitos Heli kun ylitit kynnyksen joka oli sulle suuri

7.7

Lili-Jan Balthazar ja Lili-Jan Crash Boom Bang kävivät eilen silmätarkastuksessa ja molempien silmät olivat terveet.

26.5

Aptus Tuomarina Svante Frisk, Ruotsista
Lili-Jan Crash Boom Bang "Remus" ERI JUN2

Hienot mittasuhteet, hyvä pää. Yhdensuuntaiset linjat. Hienot korvat. Leikkaava purenta. Miellyttävä ilme, hyvä kaula ja selkä. Hyvin kulmautunut takaa, hieman avoimet etukulmaukset. Rintakehän töytyy tulla syvemmäksi ja leveämmäksi. Toivoisin lisää eturintaa. Harmoniset liikkeet, hyvä askel sivusta, täytyy tulla vakaammaksi edestä. Erittäin karkea karva rungossa. Miellyttävä luonne.

15.5

Rauma KR Tuomari: Eva Liljeqvist Borg, Ruotsi
Lili-Jan Crash Boom Bang "Remus" ERI JUN2.
Remuksen debyytti näyttely. Onnea omistaja Erika ja handleri Milla. Hienosti hoidettu homma.
Maskuliininen uros, jolla oikeanlainen pää ja ilme. Hyvä selkälinja. Tarvitsee vielä antaa eturinnan kehittyä ja syventyä. Tarpeeksi kulmauksia. Liikkuu tyypillisesti ikäisekseen, hyvä turkki ja väri.
 

13.4

Lili-jan Creash Boom Bang "Remus" kävi jokimaalla mätsärissä pyörähtämässä. Pyörähdyksen tulos oli sinisten kakkonen. Onnittelut Erikalle ja kiitokset Millalle joka taas niin taitavin ottein handlas Remuksen kehässä :)


Kuva: Erika Ahonen Handleri: Milla Lähteenmäki


Kuva: Erika Ahonen Handleri: Milla Lähteenmäki

3.4

Hosszubereki-Csaszar Queen Mab "Nella" synnytti tänään kuusi pentua. Kolme tyttöä ja kolme poikaa. Synnytys sujui yhtä hyvin kuin edeltäjälläänkin. Emä ja pennut voi hyvin.

30.3

Lili-Jan Brilliant Queen "Jade" on synnyttänyt 28.3.11 viisi suloista pentua. Kolme tyttöä ja kaksi poikaa. Emä ja pennut voivat erinomaisesti. Synnytys sujui oppikirjan mukaisesti, joten "kätilön" on nyt helppo hengähtää ja odotella seuraavaksi Hosszubereki-Csaszar Queen Mab "Nellan" synnytystä.

4.3

Nella kävi tänään uusinta ultrassa, ja nyt siellä näkyi jo pieniä tassuttelijoita. Jaden ja Nellan odotetut synnytys hetket ovat maaliskuun lopulla ja huhtikuun alulla.

3.3

Lili-Jan Celestial Moon "Unna" tuli lomailemaan meille. Niin ihana ja valloittava persoona.
Unnan kanssa on suunnitelmissa lähteä pyörähtämään Lahden KV näyttelyssä.....ja ehkäpä jossain muuallakin, kenties ;)

 

19.2

Jaden kanssa tänään käytiin ultrassa. Ja siellä näkyi kasvavia käppänän alkuja <3. 

 

11.2

Jade ja Nella on nyt sitten astutettu....pariviikkoa sitten. Aika näyttää mitä tuleman pitää, mutta tänään sain rinnalleni uuden "haasteen tai sitten vasemman käden" eli Helin.....Tervetuloa porukkaan.
 

25.1

No niin, nyt ollaan siinä vaiheessa että päästään toteuttamaan Jaden ja Nellan astutukset.

16.1

LAHTI RN / MAIJA MÄKINEN
Lili-Jan Crash Boom Bang KP1 ROP-pentu

7kk. Hyvin kehittynyt vahva urospentu, joka ei saa enää kasvaa kokoa. Suora selkä. Voimakas, urosmainen pää, jossa hyvä pituus. Posket eivät saa enää vahvistua. Hyvät korvat, silmät, purenta. Hyvä kaula. Etuosa voisi olla paremmin kulmautunut. Hyvin kulmautunut takaa. Tilava runko. Hyvä luusto. Hieman lättänät käpälät edessä. Hyvä hännän kiinnitys. Hyvä karkea karva rungossa. Puhtaat värit. Liikkuu hyvin sivusta ja takaa. Miellyttävä käytös

Onnittelut Erikalle ja Remukselle....sekä handleri Millalle. Tästä on hyvä jatkaa :)