Uudet Pikavipit ja vippipaikat

Järjestys edullisemmasta kalleimpaan Uusia vippipaikkoja tulee nykyään vähän hitaammin kuin aikaisemmin mutta vieläkin noin 1 uusi paikka tulee kuukaudessa.Kaikki uudet vipit ovat nykyään melkein aina edullisempia kuin aikaisemmin mutta toki poikkeuksiakin löytyy. On hyvä idea vertailla useaa erilaista tuotetta kulujen varsinkin uusissa pikavipeissä osalta ennen päätöstä.

 

Uudet vippipaikat, 2013 ja 2014 aloittaneet

 

Listaukset muuttuvat hieman

Koska tällä sivustolla alkaa olla jo niin paljon tavaraa ja jos pikavipit kiinostavat suuremmissa määrin niin tieto ja vertailut löytyvät täältä. Kaikki pikavipit eivät ole esillä ja sivulla on vain suosittuja ja hyviksi havaittuja paikkoja ja kokemuksia. Myös joitain uusia paikkoja löytyy.


Onko mahdollista - Uusi vippipaikka avattu

 

Ferratum

Myös Ferratum on petrannut vauhtia ja tarjoaa nyt jopa 2000 euron lainoja. Se ei ole varsinainen juju vaan se että täältä saat korottoman pikavipin jos summa jää alle 300-euron. Nappaa jopa ilmainen laina.

Orkia

Vpit ovat lisääntyneet sittenkin yhdellä uudella jäsenellä. Tällä päivämäärällä Orkia on avannut uuden paikan josta on mahdollista saada lainaksi rahaa. Yritys tuntuu olevan tosissaan liikkeellä ja sivut ovatkin oikein hienot ja selkeät. Orkian vipit ovat melko edullisa jos niitä verrataan yleiseen tasoon mutta silti eivät mitenkään erityisen edullisia. Orkia on hauskasti Suomessa sointuva nimi ja taitaa olla että yritys on kotoisin Helsingin eteläpuolelta. Suomen konttori on nimeltään AB Orkia, Suomen Sivuliike ja asiakaspalvelun pitäsi olla auki myös iltaisin ja ainakin yhdellä kotimaisella kilelellä. Jos vipit jostain syystä vielä kiinnostavat niin voi olla ihan harkittava vaihtoehto. Vaikka sivulla on puhetta siitä että kaikkia pikkupaikkoja ei aleta listaamaan niin voi olla että vuonna 2013 ei tule enää mitään ja koska Orkia vaikuttaa luotettavalta niin se sai nyt nyt maininnan sivulle.

Hae Orkian pikavippi tästä

 

Aasa

6.2.2014

Aasa is back. Entistä parempana.

Hae tai tutustu legendaariseen Aasan lainaan, et tule pettymään. Aasa hakemus

 

Everyday

28.10.2011

Everyday on enemmän kuin pikavippi.

Everyday on vähän kuin pikavippi ja luottokortti yhdessä.Kun haet lainaa niin sitä ei tarvitse nostaa kerralla. Sinulla voi olla jopa 1000 euron luottoraja jonka puitteissa rahaa nostetaan. Everyday hakemus

Monetti pikalaina

14.8.2011

Ei oikeastaan lainkaan uusi paikka mutta erittäin varteenotettava - Monetti on vieläkin tosi kilpailukykyinen. Rahaa voi saada jos ikää on 21-vuotta.Kokeile Monetti tästä! Monetin 300 euron kulut ovat vain 50 euroa joka on tosi alhainen laatuun nähden.

Euroloan palvelu

7.6.2011

Uusi vippipaikka esittelyssä nyt kesällä on Euroloan. Euroloan tarjoaa tiettyjä lisäpalveluita joita ei yleensä löydy pikalainoista.

Euroloan lainan hakeminen on täysin ilmaista ja lasku tulee sähköpostilla jos näin halutaan.

 

LHV Laina

15.6.2011

LHV Pankki myöntää lainan melko hyvillä ehdoilla nopealla nettihakemuksella. Sivulla on kätevä laskuri ja tunnistus hoituu Nordean, Osuuspankin tai muun suuremman pankin pankkitunnuksilla. LHV-Laina on mukana myös tämän sivuston luottojen vertailu sivulla.

 

Credit24

27.6.2012

Vertailuun lisätty parin vuoden puuttumisen jälkeen Credit24 palvelu. Erittäin kilpailukykyiset hinnat ja palautteiden mukaan myös yksi parhaista asiakaspalvelussa. On oikeasti tunnettu ja hyvä paikka.

 

Monet uusimmista paikoista ovat erikoistuneet pieniin eli 20€ ja 50€ vippeihin. Kulut osalla uusista keskitasoa korkeammat. Uusista ei enää mikään tarjoa vippiä pitkällä yli kuukauden maksujalla. Muuten kulut noudattavat keskitietä mutta kannattaa tsekata puhelin kulujen osuus tarkasti.

Lisätietoja ja hinnat kaikista tämän listan paikoista Tästä on helppo löytää halvin vippi koska hintoja voi vertailla maksuajan ja kulujen suhteen. Puhelinkuluista on tulossa asiaa pikavippi uutisia sivulle jonne on kerätty kokemuksia vippien piilokuluista ja mahdollisista epäselvyyksistä.