Luotot ja lainat vertailussa

Lainavertailun päivitys oli vuoden nollassa koska näytti siltä että uusia lainoja ei olisi tulossa mutta asia ei ollutkaan näin. Nyt vuonna 2014 paikkoja on ehkä vähemmän mutta rahaa on liikkeellä huomattavasti enemmän. Monet lainat ovat nousseet satasesta aina viiteen tuhanteen saakka. Alalla on kova kilpailu ja kannatta tarkastella ja vertailla tarkaan koska lainan korko vaihtelee vieläkin melko paljon. Sivulla on lista vain hyviä kokemuksia omaavista lainoista mutta uusia paikkoja otetaan tietenkin mukaan sitä mukaa kun niitä ilmestyy. Nyt kannatta todellakin hakea netistä apua väliaikaiseen rahapulaan, ainakin rahaa on paljon tarjolla.

Tällä sivustolla vertaillaan lainoja alkaen jo vuodesta 2005. Sivustolla tietoa myös suuremmista korttiluotoista ja siitä mitä voi tehdä jos lainan haluaa peruuttaa. Vertailun lainat eivät ole missään parhausjärjestyksessä, ne on vain listattu yleensä iän mukaan.. Lainavertailun sivusto on kaikkein vanhin ja paras vertailu koko Suomessa.

 

Kaikki Lainat vertailussa 1000 ja jopa 10000 euroa

Kaikki lainat ovat tarkastettuja ja melko suurien paikkojen myöntämiä.

Lainavertailun kaikki lainat
Lainan nimi Minimi Maksimi Ikäraja Muuta Nopea maksu
Joustolaina 1000 10 000 25 Nettihakemus X
Credit24 100 3000 25 Helppokäyttöinen X
Euroloan laina 50 5000 18 Summat joustavat X
Everyday 'luottokortti' 20 2000 21 Myös maksuihin X
Luottoraha laina 100 2000 21 Todella selkeä X
Nopsalaina 500 15 000 20 Nopea päätös X
Ferratum 20 2000 20 Ilmainen alle 300€ X
Ottoraha laina 20 1000 22 Uudehko paikka X
Pikavippi.fi 100 200 18 Perinteinen Todella nopea
Vippi.fi 100 2000 20 Vakavarainen XX
VIVUS 100 2000 18 Vanhat asiakkaat 2010 € Xx
Vippi24 100 1000 21 Hyvä X
Yleislaina 500 2000 21 Nopeahko X
Siljalaina 50 1000 23 Joustava XX
Lainatori 50 2000 21 Hyvät ehdot XX
Monetti.fi 100 1500 21 Perinteinen X
Orkia laina 20 1000 18 Uutta intoa X
Blue Finance 100 700 20 OK X

Sivuston idea

Lainavertailu aloitti jo vuonna 2005 jollloin oli outoa ja uutta että netistä sai rahaa. Vuosien aikana nähtiin kova pikavippibuumi joka laantui ja on alkanut nyt eräällä tavalla uudestaan suuremmilla summilla. Lainavertailu pysyy hiukan ajan mukana ja pyrimme listaamaan tavallisia ihmisiä kiinnostavat lainat siten että niitä voi verrata edes jollain tavalla.

Vipit alkavat olla kohta vanhaa perinnettä sillä kuten kaikki aktiiviset sivustoilla kävijät niin vipit kielletään koska korot ja maksuajat menevät jatkossa mahdottomaksi vippifirmoille. Vuosien aikana on myös Lainavertailuun tullut paljon kokemuksia ja kommentteja vipeistä ja jonkun verran on myös haettu tämän sivuston ohjeiden avulla. Koska ajat muuttuvat ja netistä löytyy helposti satoja paikkoja niin tämä sivu ei enää päivity uusilla paikoilla juuri ollenkaan. Voi olla jos tulee asiallisia paikkoja niin lisään sivulle mutta mitään Virolaisia pikkufirmoja ei aleta enää ollenkaan listaamaan. Jatkossa käy luultavasti niin että vipit muuttuvat kulutusluotoiksi joissa raja on jo 2000 euroa mutta nämä tulevat sitten ihan uusille sivuille. Syksyn kova puhe lehdissä ja julkisuudessa on varmasti tuonut vipit kaikkien tietoon ja en usko että mainostusta tullaan enää paljoa tarvitsemaan.

Jätän silti tälle sivulle kaikki vertailut varmasti hyvistä paikoista jotka ovat saaneet vaan hyviä kokemuksia . Kannattaa aina harkita ennen lainan ottoa vaikka kyse olisi penestä tai isosta lainasta. Ja mikä tärkeintä, älä koskaan maksa velkaa velalla. Tämä on oikeasti tärkeä juttu ja säästää monelta ongelmalta.Lainavertailu kertoo hintatason mutta tärkeintä on harkita itse pystyykö lainan maksamaan.

Parempaa vippivertailua voi olla vaikea löytää mutta listataan jatkossa myös vaihtoehtoja. Nyt 2012 vuonna on ollut todella paljon puhetta vippien kiellosta ja muusta rajoittamisesta. Tässä ei oteta kantaa asiaan puolesta tai vastaan ja muistutetaan taas kerran että mieti voitko maksaa takaisin ja onko lainan ottaminen tarpeellista. Jos se tuntuu liian helpolta ja ei aivan pakolliselta niin jätä ottamatta.

Vippi24 On todella mielenkiintoinen vippipaikka

Vipster Oy:n Vippi24 ensilaina voi olla 400 euroa jos Ikä on 20v tai enemmän. Jos ikä on 18v uudet asiakkaat voivat saada 200 euroa rahaa. Hakeminen on mahdollista pankkitunnuksilla ja vipit saa heti tilille. Yöllä hakeminen onnistuu mutta rahat maksetaan vasta seuraavana aamuna tilille. Haku on erittäin helppoa, jos sinulla on tunnukset pankkiin ja osaat käyttää niitä niin Vippi24 haku onnistuu varmasti myös.

Lainasummat

Vippi24 lainasummat ovat seuraavat:

14 päivää (kaksi viikkoa) 50 - 400 euroa, ikäraja 18 vuotta mutta yli 250 euron pikavippiin tarvitaan ikää 20-vuotta.

30 päivää (kuukausi) 50 - 500 euroa, uusi asiakas ei voi saada ensilainana 500 euroa. Ensin on saatava ja maksettava takaisin joku pienempi summa.

60 päivää (2 kuukautta) 60 - 1000 euroa pikavippiä on saatavilla yli 23-vuotiaalle hakijalle, uusi asiakas ei voi saada Vippi24 1000 euroa lainaa vaan lainahistoriaa on löydyttävä.

HAE VIPPI24 TÄSTÄ

Maksuohjelman muutos

Jos tulee ongelma maksaa takaisin niin Vippi24 voi antaa jopa 30-päivää lisää maksuaikaa pikavipille. Aikaa saa haettua lisää verkkosivuston kautta. Tätä kannattaa ehdottomasti käyttää jos jostain syystä tulee vaikeuksia maksaa velkaa takaisin. Kokemukset ovat olleet erityisen positiivisia ja Vipppi24 paikkaa voi suositella.

Pikavippi on alkuperäinen JA original

Pikavippi.fi on alkuperäinen vippi. Pikavippi aloitti lainaamisen jo vuosia sitten ja on pysynyt vahvana ja turvallisena vaihtoehtona siitä lähtien. Kun tarvetta esiintyy niin lainan saa pankkitunnuksilla ja laskun sähköpostiin. Vuonna 2012 ja 2013 Pikavippiin voi myös sijoittaa tuottoa.fi palvelun kautta.

 

Hakeminen

Pikavipin hakeminen on ilmaista. Ja käytössä on nopean maksajan alennus jolla kuluja voi säästää jopa 50 % jos maksu onnistuu aiottua nopeammin. Pikavippi on niin tunnettu että sen nimi on otettu kuvaamaan kaikkia lyhytaikaisia lainoja vaikkei ole olemassa kuin yksi alkuperäinen. Saatavilla on myös isompia lainoja jos rahantarve on suuri mutta lyhtyaikainen.

NRJ Pikavippi

NRJ Pikavippi on hauska kilpailu jonka kautta voi saada vähän lisää rahaa kertomala oman tarinan. Tarina palkitaan aina perjantaina. Kun tarvetta esiintyy niin kannataa tsekata. NRJ on muuten ihan hyvä kanava ainakin aamuisin.

 

Hae tästä alkuperäinen Pikavippi

Euroloan pikalaina

Euroloan on myöntänyt vippejä jo yli viisi vuotta joka on alalla jo vakaan toimijan merkki. Euroloan voi myöntää jopa 1000 euroa lainaa ja sen korko on erittäin kilpailukykyinen. Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on hyväksynyt Euroloanin rekisteriinsä luotettavista lainan tarjoajista.
Euroloanin vipit haetaan pankkitunnuksilla ja käytössä on vahva tunnistus.

Euroloan on kotimainen pikalaina-palvelu josta on mahdollista nostaa rahaa lainan muodossa jopa 1000 euroa. Kaikki vipit ja maksuajat voi valita aina yhden vuorokauden tarkkuudella. Esimerkiksi on mahdollista saada 500 euroa vaikka 70 päivän maksuajalla. Tällainen kustantaisi muuten kaksi 332 euron maksua tasaisin väliajoin.

Euroloan tiedot

Euroloan tarjoaa ilmaisen hakemuksen ja lainalupaus on mahdollista saada vaikka rahaa ei juuri nyt nostaisikaan. Lainan voi perua ilmaiseksi 24 tunnin aikana nettipalvelussa. Euoroloan pikalaina onnistuu myös pankkitunnuksilla. Laskun saa sähköpostiin ja sen voi valita myös tulemaan kotiin.

Pelasta luonto pikavipillä

Euroloan istuttaa puun jokaista kymmentä pikalainaa kohti. Aivan oikein, tämä on jo todella hyvä ympäristöteko tai on myös mahdollisuus että jokaista lainaa kohti maksetaan sen verran että hiilidioksidipäästöjä vähennetään 10 kg. Lisää tästä toiminnasta löytyy järjestön sivulta. Tämä ympäristöteko ei siis maksa asiakkaalle mitään vaan yritys maksaa sen.

Hae Euroloan tästä

Monetti

Monetin pikalaina on jo varmasti tuttu kaikille mutta sen suosio jatkuu vuosi vuodelta sen takia että laina on ollut oikeasti hyvä ja palvelu erittäin asiallista. Monetti ei peri ollenkaan hakemusmaksuja ja tämä todistaa että vipit myönnetään oikeasti eikä kuluilla haluta rahastaa. Monetin kokemuksia on tullut jo 2012 vuonna luettua ja kaikki ovat pelkästään positiivisia vaikka Monetti ei ole enää kaikkein halvin on sillä kuitenkin tiettyjä etuja puolellaan.

 

Vippi.fi

Suosituin pikalainaaja euromääräisesti vuonna 2010. Eli ulos on lainattu enemmän rahaa kuin mikään muu paikka. Tämä ei ole ihme sillä palvelu on selkeä ja melko edullinen. Vippi.fi kokemuksia ja palautteita tarkastellessa ei löydy ainakaan näiden sivujen kautta juuri mitään negatiivista, jotkut ovat laittaneet jopa erittäin harvinaista hyvää palautetta. Vipit maksetaan ajallaan ja lähes kaikkien pankkien pankkitunnuksilla

Lainasummat

Vippi.fi lainaa alkaen 50 eurosta aina 1000 euroon saakka. Ikäraja on 18-vuotta 300 euroon saakka jonka jälkeen raja on 20 vuotta mutta yli 600 euron pikavipin voi saada vain 23-vuotiaana.Ja tottakai luottotiedot on oltava kunnossa. Myös kulutusluotot eli 1000 euron lainat ovat saatavilla.

Nopean maksajan etu

Jos pikavipin maksaa ripeästi pois voi säästää helposti sievoisen summan. Esim. 200-euron kulut viikolle ovat 30 euroa mutta kuukaudelle 30 euroa. Tätä kannattaa ehdottomasti käyttää jos on mahdollista irrottaa rahaa suunniteltua aikaisemmi

Vippivertailu

Vippi.fi oma vippivertailu kertoo palvelun olevan halvin koko Suomessa, tämä on totta joillain summilla mutta valitettavasti Vippi.fi on käyttänyt vertailussa 7 päivän maksuaikaa ja muilta on mukana pitempi laina-aika. Tämä on sinänsä ymmärrettävää kun vaikkapa Ferratumin satasen pikavipillä on maskuaikaa vähintään kuukausi. Jos verrataan samoilla ajoilla kuin muita niin Vippi.fi on edullinen mutta ei kuitenkaan erotu kilpailijoiden tasosta. Kokemukset osoittavat että koska piilokuluja ei ole niin hinta on silti yksi markkinoiden edullisimmista. Lainavertailu on pitänyt Vippi.fi palvelua aina lähes parhaana kaikkien joukosta.

Vippi.fi vertailu

Vippi.fi perintä

Vippi.fi perintä tapahtuu OK-perinnän avulla. OK-perintä on Suomalainen perintätoimisto joka on valittu vuoden yritykseksi. Joillakin pikavippi firmoilla on kytköksiä perintätoimintaan mutta Vippi.fi on erillinen yritys ja ei OK-Perinnän omistuksessa tai päinvastoin.

Ensimmäinen vippi

Yleensä asiakas saa ensin korkeintaan 100€ vipin mutta osa paikoista tarjoaa myös uusille asiakkaille 200 euroa. Uutuutena alalla on tunnistus Nordea Solo, OP-Kultaraha tai Sampo pankkitunnuksilla. Osa paikoista on vielä auki myös yöllä mutta tämä tulenee muuttumaan vuoden 2008 aikana. Ja onkin jo muuttunut, nyt vippejä ei myönnetä enää yöllä.Uudempia paikkoja löytyy tältä sivulta.

Vipit voi saada vieläkin ilman korkoa joistain paikoista mutta yleensä tasoksi on vakiintunut noin parinkympin korko sataselle jos aika on kaksi viikkoa.

Tavallista isompi Vippi

Jos tarve isommalle summalle , vaikka tonnin lainalle katso lisätietoja Kulutusluotot sivulta. Puhelinkulujen ollessa nolla euroa veloitetaan operaattorisi normaali tekstiviestin lähetysmaksu. Osassa vipeistä on mahdollisuus jatkaa laina-aikaa 7-14 päivällä. Hintana 5 - 20 euroa.

Alan tulevaisuus

Vaikka alaa on kritisoitu paljon ja puhuttu jopa vippien aiheuttavan asunnottumuuta niin silti pikalainat ovat helpottaneet monen elämää ja auttaneet pahimman yli. Ei varmasti ole järkevää elää koko ajan vipeillä mutta väliaikaiseen rahantarpeeseen voi olla vaikeaa löytää vaihtoehtoja. Lainavertailu Vipit uskoo että pikalaina business jatkuu mutta jotkut toimijoista katoavat ja vahvimmat jatkavat. Varsinkin alalla olleet hiukan harmaalla alueella olevat paikat tulevat ja ovat jo lähes täysin hävinneetkin. Vipeillä voi kyllä tienata ja ne tuovat rahaa osalle yrityksistä jotka toimivat reilusti ja osaavat alan säännöt. Jos haluat lisätietoja vipeistä niin melko hyvä tiivistelmä löytyy wikin vippitietoa sivulla. Lainavertailussa on myös paljon tietoa mutta wikipediassa se on ehkä jopa luotettavampaa.

Vipin kulut

On mahdollista saada vippiä myös illman mitään kuluja. Jotkut suurista tarjoajista myöntävät ensimmäisen noston ilman mitään kuluja, maksat takaisin vaan lainatun pääoman. Jos todellinen vuosikorko kinnostaa niin tällä sivulla on ainoa oikein laskeva netissä oleva todellinen vuosikorko laskuri. Moni vippifirmakin laskee vielä korot väärin mutta ei Lainavertailu.