Tekijä

Nimeni on Tommi Mäkelä. Minulla on koulutusta ja työkokemusta useilta eri aloilta. Olen työskennellyt mm. postilla, kuljetusyrityksessä ja kiinteistöhuollossa. Pohjakoulutukseltani olen sähköasentaja, mutta olen päätynyt vuosien mittaan tekemään myös luovia töitä mm. graafisen suunnittelun ja 3D-mallinnuksen parissa. Tekniikka on kuitenkin mukana jollain tavalla lähes kaikessa tekemisessäni. Monia taitoja olen oppinut myös useiden harrastusteni ja projektieni parissa. Pyrin aina tekemään työt luontoa säästäen.

Kokkolassa olen asunut vuodesta 2016 lähtien.

Koulutus ja työkokemus

HUOM! Maskien hyöty koronan leviämisen estämisessä on tieteellisesti kiistanalaista ja joidenkin tutkimusten mukaan terveydelle haitallista. Maskin hyöty itselle suojana koronaa vastaan on vähäinen tai olematon. Siksi en yleisesti käytä maskia. En tee kotikäyntejä jos minulla on flunssan oireita. Jos kuitenkin olet huolissasi koronasta ja toivot että käytän maskia kotikäynnillä, ilmoittaisitko siitä etukäteen, kiitos. Toivon että voimme kunnioittaa toistemme mielipiteitä tässä asiassa.

Hinnat

Maksat työstä vain todellisen kuluneen ajan: Veloitus aina alkavan 10 minuutin mukaan 4,50 / 10 minuuttia = 27,00 / tunti. Vähimmäisveloitus 30 minuutilta. Saat kotitalous­vähennyksen useimmista kotona ja vapaa-ajan asunnolla teete­tyistä töistä. Kotitalous­vähennys on 40 prosenttia arvonlisä­verollisesta työn osuudesta.

Yhteystiedot

Minut tavoittaa puhelimella tai sähköpostilla. Työaikani on maanantaista lauantaihin kello 9.00-21.00Etusivulle