Havainnekuvat

Lumiinilta saat havainnekuvat eli visualisoinnit rakennuksista kuten vajasta, saunasta, mökistä, autokatoksesta, autotallista tai talosta. Havainnekuvat tuotetaan 3D-mallista, josta kuvat renderöidään halutuista kuvakulmista. Mallin tekemiseen tarvitsen tiedot rakennuksen mitoista, väreistä ja materiaaleista.

Hinnat

3D-mallin hinta riippuu rakennuksen muodosta ja yksityiskohtien määrästä. Lopullinen hinta riippuu myös siitä, kuinka tarkasti yksityiskohdat halutaan mallintaa. Pyöröhirrestä tehty mökki on vaikeampi mallinnettava kuin lautaverhoiltu mökki. Myös rakenteet kuten erkkerit, pylväät, kaiteet, ulkovalaisimet, moniruutuiset ikkunat, koristelut tai tekniset laitteet vaikuttavat hintaan.

Ota yhteyttä ja kerro hieman projektistasi, niin saat hinta-arvion.

Havainnekuvien hinta on 7,00 euroa / kpl. Kuvat saat Lumiinin tekemästä mallista, tai omasta mallistasi jos sinulla on sellainen valmiina. Saat halutessasi kuvat myös 3D-mallin eri versioista. Renderöityjen kuvien tarkkuus on oletuksena 800x1200 pikseliä. Kuviin voidaan lisätä mittakaavan hahmottamista auttavia kohteita kuten puita, ihmisiä tai auto. Näet alla esimerkin Lumiinin tekemästä havainnekuvasta. Tällaisen autokatoksen 3D-mallin hinta on 50 euroa.

Kuvamanipulaatiot

Suunnitteletko talon peruskorjausta, laajennusta tai muita talon tai pihan ulkonäköön vaikuttavia muutoksia? Toteutan myös talosuunnitteluun liittyvät kuvamanipulaatiot. Esimerkiksi laajennusosa voidaan ensin mallintaa, jonka jälkeen se voidaan liittää kuvankäsittelyllä osaksi aitoa valokuvaa. Näin voidaan arvioida luotettavasti, miltä suunniteltu muutos tulisi näyttämään. Myös talon seinävärin tai kattomateriaalin muutokset voidaan toteuttaa aitoihin valokuviin.TilausehdotEtusivulle