Vaikka CKE-projektin tuottamat osat muodostavat yhdessä kokonaisjulkaisun, kyseessä ei kuitenkaan ole n.s. kriittinen laitos vaan tavoitteena on koko ajan ollut mahdollisimman käytännöllinen editio, josta voi suoraan esittää Kuulan teoksia. Projektin materiaali löytyy oheisen listan kautta. Sieltä voi kuka tahansa hakea nuotteja, tallettaa ne omalle tietokoneelleen, katsella niitä ja tulostaa itselleen paperikopioita.

Vain Kuulan valmiit teokset (sekä omat että kansansävelmien sovitukset) julkaistaan. Kantaatti 'Stabat mater' muodostaa poikkeuksen: se valmistui 1915, mutta Kuula hylkäsi originaalin ja ryhtyi työstämään revisiota, joka kuitenkin jäi kesken. Madetoja täydensi sen lopulta esityskuntoon syksyllä 1918.

Nuottien lataaminen tapahtuu yksinkertaisesti niin, että näpäytetään hiirtä sävellyksen kohdalla ja ponnahdusvalikosta painetaan joko "Avaa" (Open) tai "Talleta" (Save). Syntyneen tiedoston tulkitsemiseen tarvitaan ilmaisohjelma Adobe Reader (PDF). Jos ohjelma on jo asennettu koneeseen, avautuu nuotti heti latausvaiheessa oikein.

Kokonaisjulkaisun osat:

Kuoroteoksia (myös kantaatteja):

Sulasol

Soitinteoksia:

Ostinato

Orkesterimateriaali:

Edition Tilli