Vaikka CKE-projektin tuottamat osat muodostavat yhdessä kokonaisjulkaisun, kyseessä ei kuitenkaan ole n.s. kriittinen laitos vaan tavoitteena on koko ajan ollut mahdollisimman käytännöllinen editio, josta voi suoraan esittää Kuulan teoksia. Projektin materiaali löytyy oheisen listan kautta. Sieltä voi kuka tahansa hakea nuotteja, tallettaa ne omalle tietokoneelleen, katsella ja/tai kuunnella niitä ja tulostaa itselleen paperikopioita. Myös "perinteisiä" nuottivihkoja valmistetaan tarpeen mukaan (kts. yht.tiedot alla).

Vain Kuulan valmiit teokset (sekä omat että kansansävelmien sovitukset) julkaistaan. Niinpä esim. kantaattia 'Stabat mater' ei tässä vaiheessa oteta mukaan koska originaali v. 1915 on kadonnut ja revisio jäi kesken. Mahdollisesti myöhemmin tulee saataville teoksen alkuosa fuugaan asti, t.s. siihen, mistä Madetoja ryhtyi kantaattia täydentämään.

T. Kuulan sävellykset ovat vapautuneet 1.1.1989 alkaen kaikista tekijänoikeuksista. Poikkeuksen muodostavat enää vain ne vokaaliteokset, joiden runoilija on siirtynyt ajasta ikuisuuteen vähemmän kuin 70 v. sitten. Kuulan tuotannossa ei ole kovin monta tällaista laulua. Kuitenkin mm. seuraavat henkilöt on merkitty Teosto-rekisteriin: V. Koskenniemi (+1962), L. Pohjanpää (+1962) ja "L. Onerva" (+1972)

Nuottien lataaminen tapahtuu yksinkertaisesti niin, että näpäytetään hiirtä sävellyksen kohdalla ja ponnahdusvalikosta painetaan joko "Avaa" (Open) tai "Talleta" (Save). Syntyneen tiedoston tulkitsemiseen tarvitaan ilmaisohjelma Adobe Reader (PDF). Jos ohjelma on jo asennettu koneeseen, avautuu nuotti heti latausvaiheessa oikein. Ohjelmasta on olemassa sekä WIN/PC- että OSX/MC-versio. Tiedostot aukeavat molemmilla.

Kokonaisjulkaisun osat:

Kuoroteosten (myös kantaatit) myynti:

Sulasol
fax 09-41361122
Klaneettit. 6-8 Hki 42

Soitinteosten (instrumentaalimusiikki) myynti:

Ostinato
fax 09-441305
Tykistönk. 7 Hki 26

Orkesteriteosten myynti/vuokraus (partituurit/stemmat):

Edition Tilli