| Kurtin kotisivulle |

 


 

Vaaka ja

Vaaka ja muut aurinkomerkit lemmenpuuhissa

Vaaka

Millainen on Vaaka ja Vaakamies
Miten sinun merkkisi sopii Vaa'an kanssa

<FONT COLOR="#FF0000">Selaimesi ei ladannut musiikkia!<BR> </FONT><A HREF="sounds/vacasong.mid">Lataa se k&auml;sin.
Vacasong.mid.
(21 kb MID = 1 min 57 sek)

Lähteet:
  • Virve Eskelinen: Joka kodin Horoskooppi, 1994
  • Seppo Tanhua: Astrologiaa Sinulle, 1994
  • Ronald Chapman: Astrologia - Tähdistä ennustaminen, 1979
  • Johanna Immonen, toim: Horoskooppikirja, 1997


| Sivun alkuun | Sivun loppuun |

Vaaka
Vaaka rakastaa
Vaikka Vaaka menisikin mielellään jo nuorena naimisiin, hänen suhteensa jäävät helposti toveruudeksi. Mutta löydettyään Sen Oikean - joka usein on Leijona, Kaksonen, Jousimies tai Vesimies - Vaaka heittäytyy rakkauteen koko sielullaan. Hän on intohimoinen ja aistillinen rakastelumestari. Vaaka osoittaa rakkauttaan mielellään myös pienillä romanttisilla huomaavaisuudenosoituksilla.

Vaaka kaipaa tukea
Vaaka kaipaa itsekin rakkaudenosoituksia. Laiminlyöty (tai sellaiseksi itsensä tunteva) Vaaka on kova ja kitkerä kuin kuivunut sitruuna. Vaaka tarvitsee kumppanin, joka tukee ja kannustaa häntä silloinkin, kun vaakakupit kiikkuvat villisti ylös ja alas.

 

Vaakamies
Olet mitä todennäköisimmin ihastunut tasapainoiseen, aina muiden tarpeet huomioonottavaan ja kauneudentajuiseen Vaakamieheen. Ellet ole vielä oppinut tuntemaan hänen muita puoliaan, niin älä suotta huolehdi, ne tulevat kyllä esille aikanaan.

Vaaka on johtava ilmaelementin merkki, joka osaa toimia diplomaattina toisten ihmisten välisissä ongelmatilanteissa. Pohjimmiltaan hän kuitenkin etsii sisäistä rauhaa ja tasapainoa sinun kauttasi; kun se on saavutettu tulee elämäsi Vaakamiehen rinnalla olemaan moni-ilmeistä, jännittävää ja silti tasapainoista.

Vaakamiehen kanssa ei silti ole niin helppoa elää kuin voisi kuvitella. Jotta se olisi hiukan helpompaa ja jotta pääsisit edes alkua pidemmälle, sinun on hyvä tietää, mitä hänen alitajunnassaan tapahtuu, ja toimia sen mukaisesti.

Vaakamies kieltää itsensä sinun vuoksesi
Olet varsin ratkaisevassa asemassa Vaakamiehen tehdessä tiliä lapsuutensa kanssa. Aivan väkisin hän pyrkii ensin ottamaan huomioon sinun tarpeesi ja sopeuttamaan omat tarpeensa niiden mukaisiksi. Sinun kannaltasi ihan mukavaa, mutta lasku tulee lankeamaan lopulta kuitenkin takaisin juuri sinulle.

Sinulta vaaditaan todella paljon pystyäksesi pitäytymään hänen huomaavaisuutensa ulkopuolella, sillä hän on oppinut seuraamaan pienimpiäkin vihjeitä ja ilmeitä pyrkiessään aikanaan sovittautumaan vanhempiensa ristiriitoihin.

Mutta kaunis elämä löytyy
Johtavana merkkinä Vaa'an on kuitenkin opittava seuraamaan omia tarpeitaan ja mielitekojaan ennenkuin voi vapautua lapsuuden ajan katkeruudesta.

Jos pystyt välttämään alusta alkaen kiusauksen itsekkäästi nauttia hänen huomaavaisuudestaan, tulet huomaamaan, kuinka kaunista elämä hänen rinnallaan voikaan olla.

Suurin osa Vaakamiesten vaimoista on saanut kohdata tuon kertyneen katkeruuden omissa nahoissaan, ja he voivat todistaa kuinka se kirvelee. Tämä mies nimittäin osaa valita sanansa niin että ne varmasti satuttavat. Mutta syy ei ole lopulta hänen: avaimet onnelliseen elämään ovat jokaisella aina itsellä. Jos nuo vaimot eivät osanneet arvostaa Vaakamiehen käyttäytymistä, niin se on heidän vikansa.

Pallo on nyt sinulla. Anna Vaakamiehen olla ilmaa sinulle, ja ole sinä ilmaa hänelle. Vain molemminpuolinen täydellinen vapaus mahdollistaa onnellisen elämän tämän miehen rinnalla.


| Sivun alkuun | Sivun loppuun |

Millaista olisi elo Vaa'an kanssa...

Valitse alta oma horoskooppimerkkisi ja katso mitä elämäsi parhaimmillaan tai pahimmillaan voisi olla Vaakamiehen kanssa.

Huomaathan asioiden suhteellisuuden: Kun Oinas pitää Vaakaa liian riippuvaisena, niin Vaa'an mielestä taas Kalat on liian takertuva. On varmaan niin, että täydellistä yhteensopivuutta on turha etsiä. Prinssejä on vain saduissa - ei onneksi oikeassa elämässä. Hyväksykäämme siis toisemme, niin opimme elämään yhdessä.

Oinas Härkä Kaksoset Rapu Leijona Neitsyt Vaaka Skorpioni Jousimies Kauris Vesimies Kalat

Oinas

Härkä

Kaksoset

Rapu

Jalopeura

Neitsyt

Vaaka

Skorpioni

Jousimies

Kauris

Vesimies

Kalat

| Sivun alkuun |

 


 

Sivu päivitetty 19.07.2005