Konditoria HUOVILA Oy

Fredrikinkatu 1, 49400 Hamina
puh. (05)3440930

Avoinna:
Arkisin: 08.00-17.00
Lauantaisin: 08.00-13:00
 Konditoria Huovila Oy

Konditoria Huovila on vuonna 1966 perustettu perinteitä kunnioittava konditoria-kahvila. Konditoria on aivan Haminan keskustassa, vanhan komean "Tanelinkulman" pohjakerroksessa, osittain tiiliholvisissa kellaritiloissa. Kahvilassa on paikkoja 40, kesällä lisää tilaa saadaan katuterassilta. Päätuotteitamme ovat täytekakut, myös voileipäkakut, pikkusuolaiset, kahvileivät. Myymälämme ja kahvilamme sisustuksella olemme haluneet antaa asiakkaille myös "hengenravintoa" makunautintojen lomassa. Kahvilan valikoimiin kuuluvat myös erikoiskahvit.

Hyvä Konditoria ketju

Valtakunnallinen Hyvä Konditoria -ketju on perustettu v. 1986 vaalimaan perinteistä kahvilakulttuuria ja käsityötaitoa maassamme. Hyvä Konditoria –ketjun jäsenyritykset ovat aina olleet tunnettuja maistuvista, kotimaisista raaka-aineista leivotuista herkuistaan. Ketjuun kuuluu 20 leipomoa, joilla on 62 toimipistettä eri puolilla Suomea. Jokainen ketjun yrityksistä on alueensa johtava konditoria-alan yritys. Sen lisäksi, että järjestämme jäsenillemme koulutusta kotimaassa, käymme myös tutustumassa alan uusimpiin trendeihin muualla Euroopassa.

Historiaa

Tuskinpa Aarre "Aatsa" Huovila haaveili Pariisista, kun aikoinaan juoksupoikana kuljetteli Vanhalan Enskan leipomon tuotteita Viipurinkadulta kauppiaille. Myöhemmin Aatsa siirtyi varsinaiselle tuotantopuolelle ja yllätti haminalaiset 26-vuotiaana pistämällä pystyyn oman kondiitori liikkeen. Ja nyt leivoksien ja pikkusuolaisten konditoria on 46-vuotias.
Huovilan leipomo on koko ajan pysytellyt saman, Fredrikin, Pikkuympyrän ja Mannerheiminkadun rajaaman korttelin pihapiirissä. Nykyiseen putiikkimaiseen myymälä toimintaansa Huovilat ovat tyytyväisiä ja pyrkivät sen tietoisesti säilyttämäänkin. Talo on rakennettu 1888-90 ja on siten siis jo toistasataa vuotta vanha ja itsessään jo nähtävyys.© Copyright 2012 - Konditoria Huovila Oy

Toteutus: Janne Weckman ,Sivupohja: PriteshGupta.com