FIN*KISSANPOLKAN

NORJALAISET METSÄKISSAT - NORWEGIAN FOREST CATS - NORSKA SKOGKATTER

KOTI KISSALA KISSAT PENNUT PENTUEET SUUNNITELMAT KOIRAT LINKIT

FIN*Kissanpolkan kissala

Sain kasvattajanimeni vuoden 2005 lopussa ja ensimmäinen FIN*Kissanpolkan pentue syntyi toukokuussa 2006. Nimi Kissanpolkan tulee pitkäaikaisesta musiikkiharrastuksestani ja polkka viittaa erityisesti sydäntäni lähellä olevaan kansanmusiikkiin. Koska myös kissani opettelevat silloin tällöin pianonsoiton alkeita, lähes jokaisen ensimmäisten kappaleiden joukossa oppima pianokappale Kissanpolkka tuntui oivalliselta taivuttaa kissalani nimeksi.

Kissalani eli minun ja kissojeni koti sijaitsee Tampereella rauhallisella omakoti- ja rivitaloalueella. Aikuisia kissoja minulla on tällä hetkellä viisi, leikatut maatiaiset Molla ja Vanttu sekä norjalaiset metsäkissat Tiltu ja tyttärensä Lotte sekä viidentenä Iitun tytär Minttu. Tiltun tytär Iitu sekä Loten tytär Sirkku jäivät myös omaan kasvatukseen ja asuvat nyt lähellä samassa sijoituskodissa. Sijoituskissojeni pennut syntyvät ja kasvavat kuitenkin minun luonani.

Tarkoitukseni on kasvattaa pienimuotoisesti terveitä, hyväluonteisia ja rotumääritelmän mukaisia norjalaisia metsäkissoja tarkoin harkituista yhdistelmistä. Pennut kasvavat meillä rakastettuina perheenjäseninä tottuen lauman muihin kissoihin ja koiriini (mahdollisuuksien mukaan muihinkin koiriin) ja kodissamme vieraileviin ihmisiin, myös lapsiin. Omat kissani ja kasvattini ovat sisäkissoja, jotka ulkoilevat vain valjaissa tai tarhassa.