Kaikilla mukavuuksilla varustettu torpparinmökki  ympärivuotiseen käyttöön. Degerby on noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä Hankotien varrella. Puistomainen, luonnonkaunis piha-alue tarjoaa mielenkiintoista nähtävää, sillä sijaitseehan Degerby entisellä Porkkalan vuokra-alueella, jossa on vielä nähtävissä entisen vuokralaisen rakentamia bunkkereita. 
(Neuvostoliittolainen meritukikohta vuosina 1944 - 1956)

Kopparnäs kartta

Läheisestä Inkoon kirkonkylästä löytyy ruokapaikkoja. Voit myös retkeillä lähisaaristoon, jonne on hyvät taksiveneyhteydet. Mikäli kuitenkin haluat valmistaa itse ateriasi, löytyy torpasta kaikki varusteet mausteita myöten. Varustukseen kuuluvat myös vuodevaatteet ja pyyhkeet 4 henkilölle.

     

Remontoitu talviasuttava mökki 42 m²,  neljälle henkilölle. Tupakeittiö vuodesohvalla, makuuhuone 2 vuodetta. WC, suihku jossa on lattialämmitys. Puukamiina jossa lasiluukku. Sähkölämmitys, -valo, -liesi, jääkaappi, kahvinkeitin. Posliini- ja keittiöastiat, pesuaineet, radio, väri TV, pyykinpesukone, silitysrauta ja -lauta. Puutarhakalusteet, grilli ja moottorilämmitinpistoke. Puistomainen, luonnonkaunis piha-alue. Matkaa: uimarannalle 5 km, elintarvikekioski 2 km, Inkoon kirkonkylä 10 km. Kotieläimiä sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

                                                                   Back