Tervetuloa Kehä-ryhmän sivuille!
Tamperelainen Kehä-ryhmä on alkoholismista ja päihdeongelmista kärsivien yhteisö. Se kokoontuu säännöllisesti tarkoituksenaan antaa tukea ja toveruutta ryhmän jäsenille. Olet mahdollisesti avun tarpeessa ja tarvitset myös uusia näkökulmia elämääsi. Ota rohkea askel ja tule mukaan joukkoomme.


Toivomme, että alat pian tuntea jäsenyyttä ryhmässämme ja alat saada ryhmältä voimaa ja apua saavuttaa tavoitteesi. Mukaan liittyminen ei vaadi mitään muuta kuin halun lopettaa juominen.


Erityisesti haluamme olla tukenasi kun olet tulossa ensimmäistä kertaa. Pyrimme saamaan sinut tuntemaan itsesi tervetulleeksi ryhmään. Olemme tavallisia ihmisiä, jotka ovat joutuneet alkoholin kanssa vaikeuksiin. Sinun edessäsi on nyt mahdollisuus tutustua yhteisömme ohjelmaan, jonka ohjeita noudattamalla voit saavuttaa lopun elämääsi kestävän raittiuden.


Ryhmän peruslähtökohta on tiedon tuoma apu oman tilanteen arvioinnissa ja sen pohjalta tavoitteen kehittyminen. Tavoitteen saavuttamisessa auttaa oma toiminta ja jäsenten keskinäinen tuki.Tieto pohjaksi tavoitteille


Tavoitteet pohjaksi toipumiselle


Toinen Toistaan Tukien

Kokoontumisajat:
maanantai klo 19.00
torstai klo 19.00
Osoite:

Pispalan valtatie 54 A