TERVETULOA

         KATIN KONTIT- KÄSITYÖPAJAAN!

                   

Ajankohtaista

Kädentaitokurssit 

korut

metallilankapunonta

risupunonta

kortti

maalaus

keramiikka

huovutus

kranssit

Katin Kontit-käsityöpaja

Yhteystiedot

Yrityksestä

Tuotteet

 

Ajankohtaista…

                        Katin kontit-käsityöpajan tuotteita on myynnissä

                      Kirkkonummen Taideyhdistyksen Pienessä Taidepuodissa.

                        Avoinna lauantaisin klo 10-14. Tervetuloa ostoksille!

                        Osoite: Pappilantie 1b 02400 Kirkkonummi

 

                      Koruja metallilangasta ja helmistä- minikurssi

                        Taidemökillä Kirkkonummella la 12.3. klo 10-14.

                        Kurssimaksu 10€ + kaytetty materiaali.

                        Varmistat paikkasi sähköpostitse katti69@hotmail.com 

 

Kädentaitokurssit:

Katin Kontit-käsityöpaja järjestää erilaisia kädentaitokursseja lähinnä asiakkaan omissa tiloissa. Kurssille mahtuu 5-25 henkilöä riippuen kurssin sisällöstä. Kurssit sopivat yritysten tyhy-päiville, kaveriporukan kokoontumisiin, polttareihin jne..

Kursseilla käytetyn materiaalin saa ostaa ohjaajalta tai sopimuksen mukaan sen voi tuoda itse mukanaan. Hinta määräytyy myös sisällön ja henkilömäärän mukaan.

esim. korukurssi viidelle henkilölle n. 3h 25€ /hlö + materiaalimaksu käytetyn materiaalin mukaan.

kranssikurssi 10 hengelle 20€/hlö + käytetty materiaali.

Katin Kontit- Käsityöpaja järjestää myös "kaikille avoimia" kursseja tai työpajoja. Niihin pääsee mukaan ilmoittautumalla sähköpostilla tai puhelimitse. Tietoa kursseista löytyy sivujen ajankohtaista-osiosta.

 

Ota yhteyttä Katin Kontit-käsityöpajaan ja kerro kurssitoiveistasi niin räätälöimme yhdessä sinun porukallesi sopivan kurssin.

Katin Kontit-käsityöpaja

Katja Lahti

Lamminjärventie 53 b 02880 Veikkola

p. 0405294438 katti69@hotmail.com

 

 

 

 

 

Korukurssi

Eri tekniikoita ja materiaaleja vaihdellen kurssilla voi valmistaa lukuisia erilaisia koruja; korvakoruja, rannekoruja, kaulakoruja ja sormuksia. Tekniikat vaihtelevat taitotason mukaan. Aloittelijoille soveltuvia ovat esim pujotus-, vaijeri- ja metallilankatekniikat. Edistyneemmille tekijöille erilaiset lenkkikorut tarjoavat monien mahdollisuuksien kirjon.

Materiaaleja on paljon. Suosittuja ovat mekeanvedenhelmet, korukivet, napit, lasi- ja metallihelmet. Myös kierrätysmateriaalit ja metallilangat tuovat uusia mahdollisuuksia korujen ideointiin ja toteutukseen!

Korukurssi sopii parhaiten 5-10 henkilölle.

 

Metallilankapunonta

Kurssilla on mahdollista toteuttaa metallilangan paksuudesta ja materiaalista riippuen kaikenlaista koruista säilytysastioihin, naulakoihin, kransseihin ja kynttilänjalkoihin.

Metallilankapunontakurssi sopii parhaiten 5-10 henkilölle.

 

Risupunonta

Risupunonnan päämateriaali on tuore koivurisu,mutta vuodenajasta riippuen punontaan voi käyttää myös pajua, kuusta, köynnöksiä jne.. Risupunonnassa käytetään metallista punontalankaa, joka kestää kyllä ulkonakin saaden rustiikin ruosteisen pinnan. Kurssilla voi valmistaa erilaisia astioita, amppeleita, kransseja, köynnöstukia ja koristeita kotiin ja puutarhaan. Risupunontakurssi sopii suuremmallekkin joukolle.

 

Kortti

Erilaisten tekniikoiden korttikurssi maalaten, leimaillen, liimaillen, skräpäten.. Sopii isommillekkin ryhmille esim joulunalusaikaan tai vaikka hääkutsujen tekoon.

 

Maalaus

Haluamasi maalaustekniikan mukaan järjestettävä kurssi. Valittavana on öljy, akryyli, akvarelli, pastelli, lyijy, hiili ja sekatekniikat. Kurssi voidaan säätilasta riippuen järjestää myös ulkona. Osa materiaaleista on kurssilaisten tuotava itse. Maalauskurssit soveltuvat taitotasosta riippuen myös suuremmalle joukolle.

 

 

Keramiikka

Keramiikkakurssit vaativat kaksi kokoontumiskertaa. Ensimmäisellä kerralla valmistetaan savesta esineitä, astioita, lyhtyjä... Kurssilla käytetään kestävää korkeanpolton kivitavarasavea. Toisella kokoontumiskerralla työt maalataan ja lasitetaan. Lasituspolton jälkeen työt ovat valmiita noudettavaksi tai toimitettavaksi sopimuksen mukaan. Keramiikkakurssi sopii parhaiten 5-12 henkilölle.

 

Huovutus

Kuivaneulahuovuttaen voi kurssilla valmistaa kaikenlaista pientä; asusteita, koristeita, tauluja ja hahmoja. Märkähuovuttaen valmistuvat mm. laukut, päähineet, huivit, kintaat.. Kurssilla käytetään sekä kotimaista että virolaista 100% lampaanvillaa sekä luonnonvärisenä että värjättynä ja erilaisia villa- tai villasekoitelankoja. Huovutuskurssi sopii parhaiten 5-8 henkilölle.

 

Kranssit

Kurssilla valmistetaan kransseja ja muita koristeita vuodenajan mukaan. Pohjamateriaalina on mm. koivurisua, pajua, metallilankaverkkoa, meriheinää, sisal- tai juurikuitua, mustikkaa ja puolukkaa.

Kranssikurssit ajoittuvat usein joulunalusaikaan, jolloin ne saavat koristuksekseen esim. käpyjä, pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, tuoksuvia kanelitankoja ja niintä. Muina aikoina kranssien koristeena käytetään erilaisia luonnonmateriaaleja esim tuohesta veistettyjä sydämiä, ja valmiita koristeita. Kranssit viimeistellään erivärisillä nauhoilla tai naruilla. Kranssikurssin voi tilata suuremmallekkin joukolle.

 

Yrityksestä

Katin Kontit- Käsityöpaja on yhden hengen yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2003. Innostuneisuus käsillä tekemiseen oli kerryttänyt vuosien saatossa melkoisen varaston kaikenlaista materiaalia. Opiskelemisen, kursseilla käymisen, kokeilemisen ja tekemisen kautta karttui myös oma pääoma- taito tehdä vähän kaikenlaista. Oman yrityksen perustamiseen johti kädentaitokurssien kysyntä. Mikä onkaan mahtavampaa kuin saada tupa täyteen innokkaita ihmisiä viemään eteenpäin käsillä tekemisen taitoa!

Tuotteet

Katin Kontit- Käsityöpajan tuotteisiin kuuluvat edellä mainittujen kädentaitokurssien mukaiset yksilölliset käyttö- ja koriste-esineet, maalaukset ja asusteet.

Kuvia