Etusivu

Omat kissani

Kasvattajasta

Pentueet -> Kasvatit

Katinhännän kasvatus

Pentuinfoa

Uutisia

Kissalinkkejä

Muut harrastukseni


Katinhännän Adelante


eli lempinimeltään Ade
leikkaamaton naaras
Rotu: eurooppalainen
Väri: sinikilpikonnatabby, EUR g 22
Syntymäaika: 1.4.2019
FeLV+FIV testi negat.: 12.11.2019
Veriryhmä: A & Mikrosiru: ok
PKD ultra negat.: -
Isä: Himmelintähden Elastinen (cremetiikeri)
Emo: Katinhännän Kielo Kanteletar (ruskeatiikeri)
Kasvattaja: Kadi Myllys (oma kasvatti)

Adelanten sukutaulu


Adelanten tapahtumia:

-

-Millainen Ade on:

Ade on oma kasvattini joka jäi meille omasta pentueesta. Ade syntyi yllätystabby-kuvioisena pentueseen jonka vanhemmat on tiikereitä. Koska olen tiikerikasvattaja, herätti hämmästystä miten meille jää tabby-kuvioinen pentu. Mutta Ade oli pentuna päättänyt jäädä meille, se oli minun sylissä aina kun mahdollista ja mahdotontakin. Lisäksi se osasi olla aikamoinen prinsessa, mm. leikkimisen suhteen huiskaa piti heilutella sen nenän edessä ja Ade sitten hiukan suti tassullaan jos arvokkuudelle sopi... Minulta oli pentu menossa lapsiperheeseen ja mietin millainen Ade olisi siellä, joten lapsiperheeseen lähti Ilonan tiikeripentu joka oli perinteinen leikkijä ja riehuja ja Ade jäi prinsessoimaan meille. Aden puoliveli Ragetti oli meillä myös ja kaksikolla ikäeroa vain puoli vuotta, joten ne ovat riehuneet kahdestaan. Myös matkustavat esim. mökille samassa boksissa ja joskus nukkuvatkin yhdessä.
Pienenä Ade oli tiukka murisemaan leluista muille pennuille ja ne hyvä jos uskalsivat ollenkaan sen lähelle kun se piti tiettyjä leluja tiukasti itsellään. Laservaloistakin Ade tykkää. Muuten se ole ihan sellainen päätön pentumainen säntäilijä vaan miettii onko nyt kissan arvolle sopivaa mennä jonkun lelun perässä vai ei.
Heti ensimmäisenä kesänä Adekin totutettiin valjaisiin kuten kaikki kissamme, mökillä kun on mukava ulkoilla. Ade oli heti myös rauhallinen ja tottuneen oloinen ulkoilija alusta asti. Tarhassa viihtyy myös.
Adella on tarkoitus kasvattaa. Saa nähdä tekeekö se Katinhännän kavatuksen ihka ensimmäisen suunnitellun tabby-pentueen... Toiveessa olisi sille hopeatabbyn värinen sulho joskus vuonna 2020.


Kuvia Adesta:

Adelante 2,5vko Adelante 3,5vko, kuva1 Adelante 3,5vko, kuva2 Adelante 3,5vko, kuva3 Adelante 3,5vko, kuva4
Adelante lähes 4vko Adelante reilu 4vko, kuva1 Adelante 4vko, kuva2 Adelante 5,5vko, kuva1
Adelante 5,5vko, kuva2 Adelante 5,5vko, kuva3 Adelante 6vko, kuva1 Adelante 6vko, kuva2 Ragetti, Adelante & Nessaja
Adelante 7vko Adelante & Bellissima 7,5vko Adelante lähes 8vko Adelante 8vko
Adelante 10vko, kuva1 Adelante 10vko, kuva2 Adelante 10vko, kuva3 Adelante & L'Amour Toujours lähes 11vko Adelante lähes 11vko
Nessaja & Adelante 11vko Amor Infinitus & Adelante 14vko Adelante 14vko Adelante 15vko, kuva1 Adelante 15vko, kuva2 Adelante 4kk & Ragetti 10kk, kuva1 Adelante 4kk & Ragetti 10kk, kuva2 Adelante 4kk & Ragetti 10kk, kuva3 Adelante 4kk & Ragetti 10kk, kuva4 Adelante 4kk Adelante 4kk & Ragetti 10kk, kuva5 Adelante 4,5kk, kuva1 Adelante 4,5kk, kuva2 Adelante 5kk Adelante 5,5kk Adelante 6kk & Ragetti 1v, kuva1 Adelante 6kk & Ragetti 1v, kuva2 Adelante 6kk & Ragetti 1v, kuva3 Adelante 6kk Adelante 6,5kk Adelante & Pikkis Adelante lähes 7kk Adelante & Pikkis Adelante 8kk Adelante 10,5kk & Ragetti 1v+4,5kk Adelante & Teräs Adelante 11kk & Ragetti 1v+5kk


(Pikkukuvaa klikkaamalla saat siitä isomman version!)