Humu-Klubi juhlii kolmivuotissynttäreitä

Humu-Klubi ylistää kesän suloja ja juhlii kolmevuotissynttäreitään 24. heinäkuuta Pannuhuoneen terassilla. Illan aloittaa kokeellista elektroa tarjoileva joensuulainen (proto)Torvinen, jonka jälkeen lavalle nousee Jamaikan rullaavat rytmit vaivattomasti ja suvereenisesti funkkiin, rappiin ja souliin yhdistävä Blexi. Keikkojen jälkeen terassin ottaa haltuun todellinen mustan vyön reggae-mies Dj Jah Equity.

24.7.2015 Showtime 20.00
Liput 5€ – Ennakkoon pannuhuoneelta

Blexi

Juhlakansan hurmokseen tanssittaa helsinkiläisyhtye Blexi. Roots-reggaen perinteitä elektronisen tanssimusiikin värikirjoon tuoreella tavalla yhdistelevä kokoonpano tunnetaan ennen kaikkea hyväntuulisesta energiasta ja vauhdikkaista keikoista. Luvassa on rytmiviidakko, josta ei yllätyksiä puutu. Debyyttilevynsä Timanttikettu kesän korvilla julkaisut yhtye on: Blexi (Laulu, Rummut), Janne Storm (elektroniikka), Olli Puolakka (basso), Lassi Ylönen (perkussiot) ja Tero Holopainen (Kitara).

(proto)TorvinenKlubin starttaa Joensuusta paikalle saapuva (proto)Torvinen. Kyseessä on Eläin-yhtyeen laulaja-kitaristina tunnetun Timo Torvisen tuore projekti. Torvisen läsnäolo lavalla tuo tuntemuksen maailman karisman itseensä vetävästä mustasta aukosta, jonka tiheimmässä keskiössä veistetty mies sykkii sanaa ja tarinaa seepian räjähtävissä väreissä. Timo on ihq. Toukokuussa debyyttikasettinsa julkaisseen (proto)Torvisen musiikissa yhdistyvät niin elektro, punk kuin kolmenkympin kriisi.

Jah EquityKeikkojen jälkeen Dj Jah Equity (Hki) jatkaa Blexin viitoittamalla tiellä. Mies on toiminut dub / reggae dj:nä ja tuottajana vuodesta 1997. Hänet tunnetaan Tulitauko Soundin jäsenenä ja selektorina, joka ylläpitää myös omaa Jah Equity sound systemiä. Omistautuminen musiikille näkyy myös tavassa soittaa dj-settinsä ilman kuulokkeita, sillä hän todella tietää mitä tekee.


Tapahtuman facebook-event