Humu-Klubi#28 - Kumpulainen & Vapaaherrat
Samanna

Tupla-Humu - Päivä #1

Humu-Klubin superviikonlopun ensimmäisenä päivänä juhlistetaan tuoreita levyjä. Ilta toimii Kumpulainen ja Vapaaherrat yhtyeen uusimman albumin levyjulkkarikeikkana. Perjantaina 30. lokakuuta järjestettävän illan Pannuhuoneella aloittaa Helmi Levyjen tuore kiinnitys Samanna, jonka vinyyli ep julkaistaan lokakuun alussa.

30.10.2015
Liput 8€ - (ja jos meinaa just nyt olla tiukilla niin 6€) Ennakkoliput Pannuhuoneelta
Showtime
22.00 - Samanna
n.23.00 Kumpulainen & Vapaaherrat

Kumpulainen & Vapaaherrat

Tätä on odotettu. Kumpulainen & Vapaaherrat lopetti vihdoin panttaamasta Tekstitetyt unet levyään ja on julkaisujuhlien aika. Kumpulainen on kuljetellut eri kokoonpanoineen kuopiolaisia tarinoihinsa jo vuodesta 2010, ja tekstin sekä musiikin liitto on versonut eri ihmisten kanssa soittaessa moneksi, koskettaen muodollaan monia. Nyt ilmestyvä Tekstitetyt unet on aikaisempaa sähköisempää ja laveaa ilmaisua, jossa yhdistyy häpeilemättä psykedeelinen rock, uuden kymmenluvun chansoniin ja edelleen stoner- ja maailmanmusiikkiin.

Tekstitetyt on unet on Humu Recordsin ensimmäinen julkaisu. Levy julkaistaan 14. lokakuuta.

Vapaaherrat ovat:
Jarkko Kumpulainen (laulu/kitara), Tero Holopainen (kitara), Olli Puolakka (Basso), Lassi Ylönen (Rummut), Janne Strom (elektroniikka), Mirjami Holopainen (Laulu) ja Karim Maiche (perkussiot).

Samanna

Samanna - Ruohonleikkuri


Anna Pesonen soitti ensimmäiset keikkansa muutama vuosi sitten Humu-Klubin kesätapahtumissa. Nyt tamperelaistunut Pesonen palaa Kuopioon ja Humu-Klubille kappaleidensa ympärille muodostuneen Samanna -yhtyeen kanssa. Lauluista ja koskettimista vastaavan Pesosen lisäksi bändissä soittavat Inari Ruonamaa (basso), Sebastian Krühn (rummut) sekä ajoittain myös live-kokoonpanossa mukana oleva Sami Sippola (saksofoni). Tampereen suunnalla aktiivisesti keikkaillut Samanna julkaisee vinyyli ep:n Helmi levyjen kautta lokakuun alussa. Samannan jazz-henkiset kappaleet käsittelevät ihmisyyttä ja elämää, ihmisten kohtaamisia ja kohtaamattomuutta. Musiikista löytyy haurasta herkkyyttä, mutta myös määrätietoista energiaa ja hassuttelua. Ennen kaikkea Samanna koskettaa luonnollisella ja maanläheisellä ulosannillaan.

Katso Tupla-Humun toisen päivän ohjelma ohjelma tästä.