9.3.2019 - Humu-klubi #58 - Sumuposauttaja, Kärpästen aika

Uusia paikkoja, tuoreita avauksia ja hämähäkkimäisen hiljaista yhteistyöverkkojen punomista. Nämä ovat Humu-klubin tämän vuoden antia. Vuoden toinen Humu-klubi pesiytyy B & J’s Livingroomin tiloihin Niiralaan. Ota sumuvalosi ja käy kärpästen juhliin!

Tiedossa on tunnelmallista ja ristiriitaista elektronista musiikkia tarjoileva jyväskyläläinen Sumuposauttaja ja lelusyntikoiden rytmittämillä rocksurinoilla hurmaava Kärpästen aika.

LA 9.3.2019
B&J’s Livingroom
Showtime: 21.00
Ei Pääsymaksua

SUMUPOSAUTTAJA

Sumuposauttaja alias Sami Keinänen (mm. Litku Klemetti) on ollut vuosia ug-tapahtumien ja -festivaalien vakioesiintyjä. Neljän kasettijulkaisun jälkeen Sumoposauttajan musiikkia on nyt mahdollista kuulla myös vinyyliltä. Artisti julkaisi joulukuussa ensimmäisen laululevynsä <>, joka sisältää 90-luvun alun Yamaha-soundeja ja hypnoottista nu-discoa. Syntikan & efektoidun laulun ympärille rakentuva, heartbeat-musiikiksikin kutsuttu "haahuilu" on sielultaan ristiriitaista. Se on sisäänpäinkääntynyttä ja samalla ns. easy listening-musiikkia, jonka soidessa kuulija voi yhtä hyvin tanssia kuin pysähtyä mietteisiinsä.KÄRPÄSTEN AIKA

Kärpästen aika on syksyllä 2018 perustettu kolmihenkinen taidepop-yhtye. Kappaleissa seilataan kertojaäänten ja äänimaisemien vaihdellessa pimeämmistä tunnelmista valoisampiin ja surumielisemmistä toiveikkaampiin. Luvassa on sekä lelusyntikoiden rytmittämiä rock-surinoita että pianon säestämiä laulelmia, sekä kaikkea tältä väliltä.