21.12.2018 - Humu-klubi #56 – Slack Bird, Jyrki Nissinen, Silloiset

Humu-klubin vuosi pistetään pakettiin samalla kun joululahjatkin. Pannuhuone Gust. Raninilla perjantaina 21.12. lavalle nousee kolme viisasta kokoonpanoa, jotka tarjoilevat omaa mirhamiaan itse kullekin säädylle. Musiikillisen yliannostuksen saa nauttia haluamallaan reseptillä: virkistävänä keitaana kulkusten keskellä tai ansaittuna laskeutumisena joulunaikaan.

PE 21.12.2018 - Pannuhuone Gust.Ranin
Showtime: 21.00
Liput 6€
Ennakkoliput

Slack Bird

Keväällä kakkosalbuminsa Aleta Au, julkaissut Slack Bird yhdistää Appalakkien banjoperinteet, suomalaisen melankolian ja punkin, joita synkkä haitaridrone ympäröi. Lauluissa taistellaan fasismia, rasismia, misogynismiä ja muutakin pahuutta vastaan, seikkaillaan vuorilla, hengaillaan norppien kanssa ja kerrotaan tarinoita tien päältä. Ja iso, keltainen matkalaukku hakkaa tahtia.

Jyrki Nissinen

Vieremältä lähtöisin oleva Jyrki Nissinen on sarjakuvan ja muusikin nöyrä tee-se-itse-mies. Lajityypittelyjä väistelevä monilahjakkuus piirtää ja käsikirjoittaa lempeän posketonta underground-sarjakuvaa. Samalla pieteetillä syntyy Seksihullujen ja Hot Visionsin räminämeininki. Jyrki Nissisen voi kohdata myös mies ja kitara -muodossa, joka paljastaa kuulijalle omalaatuisen ulkopuolisen tarkkailijan ja tarinankertojan puhtaimmillaan.

Silloiset

Silloiset on Noora Arolan ja Tiia Schwartzin muodostama duo, joka soittaa sielua puhuttelevaa musiikkia kanteleella, saksofonilla ja ihmisäänin. Sävelet ovat omat, sanat runoilijoilta lainatut. Laulut on tehty vaistolla ja lauletaan sydämellä.Vieremältä lähtöisin oleva Jyrki Nissinen on sarjakuvan ja muusikin nöyrä tee-se-itse-mies. Lajityypittelyjä väistelevä monilahjakkuus piirtää ja käsikirjoittaa lempeän posketonta underground-sarjakuvaa. Samalla pieteetillä syntyy Seksihullujen ja Hot Visionsin räminämeininki. Jyrki Nissisen voi kohdata myös mies ja kitara -muodossa, joka paljastaa kuulijalle omalaatuisen ulkopuolisen tarkkailijan ja tarinankertojan puhtaimmillaan.