2.11.2018 - Humu-klubi #55 – U.F. Ojala, Elatu Nessa

Humu-klubi tarjoaa musiikillista täsmähoitoa marraskuun kylmänpuremiin. Pannuhuone Gust.Raninilla perjantaina 2.11. lavan valtaa Elatu Nessan looppaava avaruusbluesambientti sekä U.F. Ojalan kokeilevan psykedeelinen rockfolk vahvoine kitaroineen ja kitarisoineen.

La 2.11. klo 21:00, Pannuhuone Gust.Ranin
Showtime: 21.00
Liput 5€
Ennakkoliput

U.F. Ojala


"Ja se kolisi kuin metrin halko." Soundi 2/2016

U.F. Ojalan musiikissa kuuluvat vahvasti psykedeelisen rockin kaiut, mutta tyylillisiä rajoitteita orkesteri ei itselleen ole asettanut. Pohjimmiltaan bändi kokee soittavansa suomirockia, kuitenkin tavanomaisesta poikkeavaa ja epäilyttävää sellaista. Ylistävissä keikka- ja levyarvioissa orkesteria on verrattu mm. Neil Young & Crazy Horseen ja 90-luvun alun Bad Vugum -levymerkin yhtyeisiin.

Elatu NessaElatu Nessa on yhden miehen luoma ja ylläpitämä zeniläinen ääniavaruus, jonka lempeissä loopeissa toistuvat itse tehdyt ja löydetyt soinnit. Vienon psykedeelinen kitara, kuiskaukset ja muut äänet johdattelevat kuulijan kohti pumpulinkevyttä ja uneliasta transsia; matkalle avaruuden rosoisille ja rajattomille takamaille, kohti maailmankaikkeuden sielua.