27.10.2018 - Humu-klubi #54 – Joensuu

Yli kuuden vuoden ajan Kuopion keikkakulttuuria elävöittänyt Humu-klubi saapuu ensimmäistä kertaa Joensuuhun lauantaina 27. lokakuuta. La Barressa järjestettävään iltaan humulaisten mukana saapuu rokettirollin ilosanomaa tuuttaava The Country Dark sekä Vieremän kansallisaarre Jukka Nissinen. Illan aloittaa joensuulaisten Timo Torvisen ja Laura Kaljusen tuore Sisko -yhtye.

La 27.10. klo 22:00, La Barre
Showtime: 22.00
Liput 6€


The Country Dark

Maaninen hymy suupielissä rock’n’rollin ydinluuta järsivä The Country Dark tunnetaan bändinä, jonka höyrykattilassa riittää painetta. Yhtyeen neljäs albumi Cookie Trail ilmeistyi keväällä ja on edeltäjiensä tapaan kerännyt kovaa ylistystä niin kotimaan kamaralta kuin ulkomailta. Luvassa rämäkkä vetypommivarastollisen pimahtanutta roskarokkia!

Jukka NissinenJukka Nissisen tyylikirjo ulottuu folkista rockiin ja bluessävyistä aina savolaiseen kuplettiperinteeseen eivätkä vertailut Kari Peitsamoon ole kaukaa haettuja. Nissinen valloittaa kuulijansa ironiaa tihkuvilla lyriikoillaan, jotka käsittelevät arkielämän havaintoja ja ilmiöitä. Tämä vieremäläinen maanviljelijä ja Simpsoneiden kääntäjä on yksi maamme mielenkiintoisimmista tuoreemmista sanoittajista.

Sisko

Sisko on kauneutta ja kokeellisuutta tavoitteleva synafolk -yhtye, jonka muodostavat aiemmin mm. kulttiyhtye Eläimessä vaikuttaneet joensuulaiset musiikintekijät Laura Kaljunen ja Timo ”(proto)” Torvinen. Siskon musiikkia tehdessään Kaljunen & Torvinen ovat inspiroituneet mm. 80-luvun synteettisestä popmusiikista, kirkkolaulusta, maailman hälystä, juhlapyhistä, ikuisista arvoituksista, toivottomuuden hetkistä ja tanssiliikkeistä.