20.4.2018 - Humu-klubi #48 – Samuli Putro, Jarkko Kumpulainen

Samuli Putro vietti jokunen vuosi sitten kuukauden Kuopiossa kirjoittamassa kappaleita viime keväänä julkaistulle Valkoinen hetero -albumilleen. Putro houkuteltiin Pannuhuoneen ja Humun tunnelmiin jo tuolloin ja artisti tykästyi. Nyt hän palaa hetkeksi, intiimin ”Putro Pienenä” -keikan merkeissä. Perjantaina 20. huhtikuuta järjestettävän Humu-klubin aloittaa kuopiolainen Jarkko Kumpulainen, joka esiintyy yhdessä kitaristi Markus Väisänen kanssa.

Liput 15€ - ennakkoon Pannuhuoneelta tai Pannuhuoneen verkkokaupasta

Samuli Putro

yksi menestyneimmistä suomalaisista lauluntekijöistä. Alkujaan Zen Cafén nokkamiehenä tunnetuksi tullut Putro tuottaa nykyään musiikkia itsenäisenä sooloartistina. Putro tunnetaan vaatimattomuudestaan ja lempeästä ironiastaan niin ihmistä kuin itse elämääkin kohtaan. Putron sanoitukset ja musiikki nostavat elämän arkisuuden ja tavanomaisuuden kunniapaikalle, tunkeutuvat suurennuslasilla pienuuden lähteille, ihmisyyden ytimiin, joista lähes jokaisen on helppo tunnistaa itsensä.

Jarkko Kumpulainen

Kaksi albumia julkaissut kuopiolainen Jarkko Kumpulainen esiintyy tällä kertaa pitkäaikaisen muusikkotoverinsa Markus Väisäsen kanssa. Kumpulaisen ja Väisäsen musiikki tallustelee ristiin rastiin folkin, rockin, countryn, iskelmän ja monen muun tyylin rajapinnoilla. Kumpulaisen lauluntekstien taustakanvaasina on valtava kosmoksemme. Sitä vasten kuoleman ja elämän sekä unen ja valveen teemat piirtävät omalla äänellään kuvaa ihmisyydestä.

”Tekstitetyt unet albumi on ehdottomasti yksi vuoden suurista tapauksista kotimaisen musiikin saralla, joten tehkää itsellenne suuri palvelus ja tutustukaa albumiin” – Desibeli.net