31.12.2017 - Humu-klubi #46 – The God Botherers, The Toxics

Humu-klubi on siellä missä sinunkin tulisi uutenavuotena olla. Kulunut vuosi paukutetaan historiaan ja uusi räjäytetään käyntiin viime vuoden tapaan Pannuhuoneella. Kaupungin hikisimmät uudenvuoden juhlat takaavat Suomen kovimmaksi ja puhdasverisimmäksi garagerock-yhtyeeksi hehkutettu The Toxics sekä kellontarkkaa rytmihäiriöääntä sydämiin tykittävä The God Botherers. Su 31. joulukuuta Pannuhuone, Kuopio
klo 22.00 The Toxics
n. 23.00 The God Botherers
Liput 6e – ennakkoon Pannuhuoneelta

The God Botherers

The Botherers julkaisi alkuvuodesta debyyttialbuminsa "The 1st Shards". Kun yhtyeen rumpali ilmoitti, ettei eräs suunniteltu kissanristiäiskeikka hänelle passaakaan, riensi bändin apuun vahvasti konemusataustainen äänimies LoFi Hilltunen. Näin syntyi The Borherersin teini-ikäinen partyhirviösisarpuoli The God Botherers; rietas electro-rockryhmittymä, jossa yksi kitara taistelee tuhatta syntikkaa vastaan likaisessa rinnakkaistodellisuudessa!

The Toxics

The Toxicsin selkärankana on 60- luvun ärhäkkä esipunk ja kolhuiset garage-soundit. Takuulla räjähtävän keikan soittava garagerock-pumppu julkaisi kesällä debyyttikokopitkän ranskalaisen Beast Recordsin ja turkulaisen Blast of Silencen toimesta. The Sonicsia tavastialla lämmitellyt The Toxics on kerännyt paljon ylistäviä arvioita Euroopan garage-lehdistössä ja yhtyeen musiikki on soinut monissa alan radio-ohjelmissa, niin Ranskassa kuin Espanjassakin.