21.10.2017 - Peider Fest II

Humu-klubi saapuu tänäkin vuonna Iisalmeen! Toista kertaa järjestettävän Peider Festin isäntänä toimii luonnollisesti kaupungin oma Black Peider, joka on kutsunut paikalle jälleen kovan kattauksen suosikkiartistejaan. Lauantaina 21. lokakuuta Seurahuoneella järjestettävän illan aikana lavalla Peiderin lisäksi nähdään omaehtoinen ja suvereeni laulaja-lauluntekijä Suvi Isotalo, kaatopaikan kruunaamaton kuningas Faarao Pirttikangas sekä Vieremän kansallisaarre Jukka Nissinen.

21.10.2017 Hotelli Iisalmen Seurahuone - Lounge Bar
Vapaa pääsy!
Showtime:
21.30

Suvi Isotalo

Suvi Isotalo on kolme sooloalbumia julkaissut helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka on säveltänyt musiikkia myös useisiin teatteriproduktioihin. Isotalo hurmaa kuulijansa vahvoilla sävellyksillä, herkällä ulosannilla ja osuvilla, taitavasti rakennetuilla sanoituksillaan. Tällä kertaa laulu ja sähköpiano ovat sooloesityksen rakennusainekset.

Faarao Pirttikangas

Tamperelaistuneen kalakukkomaan mestaripelimannin musiikki on keitos bluesia, rockia ja kansanmusiikkia. Mausteita hän ei ole epäröinyt kaivella maailman kaukaisimmiltakaan tunkioilta. Laatikkokitaran pärinä ja miehen messuavat veisut ovat tulleet tutuksi esimerkiksi Cosmo Jones Beat Machinen, Astro Can Caravanin sekä maanmainion Faarao Pirttikangas ja Kuhmalahden nubialaiset -yhtyeen riveistä. Faaraon tuorein, yhdessä Talmud Beachin kanssa tehty, albumi ilmestyi syyskuun lopussa.Jukka Nissinen

Aikoinaan mainetta niittäneestä Jumalan ruoska -punkyhtyeestä tuttu moniosaaja Jukka Nissinen saapuu Peider Festeille kitaransa ja nyrjäyttävien kappaleidensa kera. Keikka on hänen tuoreen albumin virallinen julkkarikeikka. Tyylikirjo ulottuu folkista rockiin ja bluesista savolaiseen kuplettiperinteeseen, eivätkä vertailut Kari Peitsamoonkaan ole kaukaa haettuja. Nissinen valloittaa kuulijansa ironiaa tihkuvilla lyriikoillaan, jotka käsittelevät arkielämän havaintoja ja ilmiöitä. Tämä vieremäläinen maanviljelijä ja House-tv-sarjan kääntäjä on yksi maamme mielenkiintoisimmista uusista sanoittajista.Black Peider

Illan isäntä, rock’n’rollin äpärälapsi Black Peider ei esittelyjä kaipaa. Supersankarin ja vapaapainijan ristisiitos esiintyy omilla festivaaleillaan omillaan sekä Jukka Nissisen Rhodes Mark II:en säestämänä.