23.9.2017 - ANTI-Humu – Pintandwefall & The Hearing

Humu-klubi ja ANTI-festivaali liittävät voimansa yhteen ja järjestävät vuoden 2017 ANTI-festivaalin virallisen jatkoklubin. Lauantaina 23. syyskuuta Introssa järjestettävässä illassa nähdään spontaaniin melodianerokkuuteen vihkiytynyt naamionelikko Pintandwefall sekä alkukantaisista rytmeistä ja kuplivista syntetisaattoreista ammentava The Hearing. Ennen yhtyeitä paikalla jaetaan tämän vuotinen ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinto. Keikkojen jälkeen tansseista vastaa DJ Jug Heister.

LA 23.9.2017 – Ravintola Intro
Ilmainen sisäänpääsy!
klo 20.00 ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinnonjako
klo 22.00 The Hearing
n. klo 23.00 Pintandwefall
+ DJ Jug Heister

Pintandwefall

Keväällä viidennen albuminsa Red And Blue Baby julkaisutta Pintandwefallin musiikillisen skaalan on kuvattu yltävän aina aggressiivisen rouheasta rockista liki PJ Harveymaisen ääniskaalan täyttäviin herkkiin biiseihin. Energistä live-keikoista ja kotikutoisesta soundimaailmastaan tunnettu yhtye on takuuvarma välittömän mielihyvän lähde.

The HearingKun keskittyy vain yhteen aistiin, elämyksistä tulee paljon voimakkaampia, ja ollaan ison hienon äärellä. Silloin voi kokea lämpimiä lauluharmonioita, mielivaltaisia poppimelodioita, liikuttavia rytmejä ja vahvaa läsnäoloa.

The Hearing -artistinimen takaa löytyy luuppitekniikkaa esiintymisissään vaikuttavalla tavalla hyödyntävä Ringa Manner. Haaveilija, runotyttö, nörtti, rokkikohkaaja ja musiikki-intoilija. Ympäri maailmaa innostusta herättänyt artisti on tähän mennessä julkaissut kaksi paljon kehuttua albumia.