Humu-Klubi #39 - Kumpulainen, Väisänen

Kolmekymmentäluvun viimeistä Humu-klubia vietetään Humu Recordsin Matkalaukkulevykaupan äärellä Nook-kollektiivin tiloissa Suokadulla. Esiintymässä ovat Humu Recordsin omat Markus Väisänen ja Jarkko Kumpulainen.

LA 1.4.2017 – Nook, Kuopio
Suokatu 41
klo 15.00 Väisänen
klo 17.00 kumpulainen

Tapahtuma on osa Nook Kollektiivin viikonlopun kestäviä tupaantuliaisia. Koko ohjelma löytyy tästä: http://nookkollektiivi.fi/nook-kollektiivin-tuparit/

Markus Väisänen tunnetaan yhtenä kolmesta Detour 33 -yhtyeen kitarismin muskettisoturista. Jalostuneella soundillaan ja nuotituksillaan Väisänen luo maailmoja. Nookissa on odotettavissa ohjelmistoa hänen Taipale-yhtyeensä tuotannosta sekä jokunen Bill Frisel laina. Jarkko Kumpulainen on puolestaan kuopiolainen toimittaja ja muusikko, jonka kynästä ovat J!Kumpulainen & Veijarit sekä Kumpulainen & Vapaaherrat -yhtyeen musiikilliset tarinat. Nookissa Kumpulainen esittää molempien yhtyeittensä tuotantoa. Väisänen & Kumpulainen soittavat keikoistaan osan yhdessä. Kyseessä on jonkinasteinen reunioni, sillä yhteinen musiikillinen taipale kulkee Veijareiden kautta aina 90-luvun Iisalmeen saakka. Molemmat kuuluvat myös Humu-liikkeen perustajavoimiin Kellbergin baarin alkupisteestä.