Humu-Klubi #38 - Detour 33, Itä-Hollola Installaatio

Humu-klubin viides toimintavuosi starttaa lauantaina 11. maaliskuuta kovalla kattauksella! Illan aikana lavalla nähdään kotimaisen musiikin tämän hetken kuuma nimi, Itä-Hollola Installaatio sekä music noiria tarjoileva Detour 33. Pannuhuoneella järjestettävä tapahtuma on myös Detour 33:n levyjulkkarikeikka.

LA 11.3.2017 – Pannuhuone, Kuopio
Liput 6€ - ennakkoon Pannuhuoneelta
klo 22.00 Itä-Hollola Installaatio
n. 23.00 Detour 33<

Detour 33

Detour 33 julkaisee debyyttialbuminsa Tamed by Fear 24. helmikuuta. Albumi pitää sisällään niin sameaa musiikillista rikosdraama, film noiria kuin toisaalla kohtauksia suomalaisen kesän haikeudesta. Yhtä kaikki sydäntä ylentävää kevään tuulta, vaikka kädet veressä.

Detour 33 soittaa kuulijasta esiin herkimpiä sävyjä, nostaa ja laskee hellästi mielenkuvia ja -kuiskauksia. Bändi yhdistelee musiikillisella paletiltaan niin omaa melodiaperintöämme kuin americanan tuomaa. Vahvoihin melodioihin ja herkkään ilmaisuun pohjaavan Detour 33:n live-kokoonpanossa soittavat kitaraa Markus Väisänen ja Juuso Kolho, bassoa Jarkka Rissanen sekä rumpuja Janne Mathlin.Itä-Hollola Installaatio

Itä-Hollola Installaation rehellisyyttä, omaehtoisuutta ja vilpitöntä soittamisen iloa huokuvat kappaleet ja keikat ovat kuluneen vuoden aikana aiheuttaneet valtavasti ihailua ja innostusta kotimaisessa musiikkikentässä. Alkuvuodesta 2016 Robert Niemistön laulujen ympärille koottu rosoinen ja mukavasti vinksahtaneen vaihtoehtorocktrion vauhti on ollut kova, sillä yhtye on ehtinyt keikkailla rockklubien lisäksi muun muassa Flow- ja H2Ö-festivaaleilla. Bändin kaihoisassa, uhmakkaassa ja omalaatuisessa soinnissa on pohjana 60–70-lukujen amerikkalaisrokki, johon yhdistyy onnistuneesti suomirock, ysäri-indie ja vaihtoehtopunk. Yhtye julkaisi kehutun debyyttilevynsä joulukuussa ja esiintyy nyt ensimmäistä kertaa Kuopiossa.