Humu-Klubille sata täyteen

Syyskuun Humu-Klubilla nähdään yksi kotimaisen musiikin viime vuosien kuumimmista artisteista, vihdoin Kuopioon keikalle saapuva Jukka Nousiainen. Illan Pannuhuoneen katetulla terassilla aloittaa rämebluesista ammentava Talmud Beach. Talmud Beachin keikka on myös nelivuotiaan Humu-Klubin järjestyksessään sadas livekeikka!

LA 3.9.2016 – Pannuhuone, Kuopio
Liput 6€ - ennakkoon Pannuhuoneelta
klo 20.00 Talmud Beach
n. 21.00 Jukka Nousiainen & Yhtye

Jukka Nousiainen & Yhtye

Kulttiyhtye Räjäyttäjistä tunnetun Jukka Nousiaisen ensimmäinen soololevy Huonoa Seuraa oli monien kriitikkojen valinta vuoden 2014 parhaaksi levyksi. Sama toistui viime vuonna Jukka ja Jytämimmit -kokoonpanon Jytää vaan -albumin kanssa. Rehellisellä tee-se-itse -estetiikalla hurmaavan artistin toinen soololevy ilmestyi kasettina alkukeväästä ja vinyyliversiota odotellaan myyntiin Kuopion keikalle. Ensimmäistä kertaa sooloprojektiillaan Kuopiossa esiintyvän Nousiaisen musiikista kuuluu kaikuja niin 70-luvun iskelmästä kuin jytämusiikistakin, sekä rokista ja rautalangasta.

Talmud Beach

Talmud Beach nousi suomibluesyhtyeiden ehdottomaan eliittiin viimeistään maaliskuussa julkaistun Chief-albumin myötä. Kappaleet lauletaan bluesissa suin, rennosti ja pakottamatta, mutta boogie leijailee uuden albumin läpi aiempaa salaperäisemmin ja hypnoottisemmin. Yhtye samoilee blues-traditiossa Robert ja Blind Willie Johnsonin, Mississippi Fred McDowellin, Canned Heatin, ZZ Topin, J.J. Calen sekä 22-Pistepirkon tallaamia polkuja.