Levyjulkkarikietueet pysähtyvät Humu-Klubille

Toukokuun Humu-Klubilla juhlitaan kahta tuoretta albumia. Lauantaina 14. toukokuuta levynjulkaisukiertueillaan Pannuhuoneelle pysähtyvät helsinkiläinen proge-yhtye Kalle Ylitalo & The Mystics sekä iskelmällistä surinarocklitkua soittava jyväskyläläinen Litku Klemetti & Tuntematon numero. Illan levymusiikista vastaa DJ Matthew Gregory.

La 14.5.2016
Liput 6€ (ennakkoon Pannuhuoneelta)
Kevään kulkua on vaikea ennustaa, mutta lähtökohtaisesti tapahtuma järjestetään terassilla (Huom! Ensimmäinen keikka alkaa silloin klo.20.00)
Showtime:
20.00 Litku Klemetti & Tuntematon numero
21.00 Kalle Ylitalo & The Mystics

Kalle Ylitalo & The Mystics

Toukokuun alussa julkaistavalla Kalle Ylitalon toisella sooloalbumilla ”Expansion” kokoonpano suorittaa soinnin ja avaran tilan tutkimuksia. Tunnelmat ja kuvattavat mielentilat vaihtelevat toiveikkaasta ahdistuneeseen ja staattisesta energiseen. Sävellykset liikkuvat sulavasti dubin, rockin, afrobeatin ja jazzin maisemissa. Ylitalon kauniiden melodioiden ja väkevän bassonsoiton kumppaneina kuullaan Jukka Kääriäisen uskaliasta, äänisuunnittelua lähentelevää kitaransoittoa ja Janne Mathlinin energistä ja elastista rumputyöskentelyä. Kuopiossa yhtyeen mukana on myös levyllä saksofonia soittava Otto Eskelinen. Soittajat ovat tuttuja esimerkiksi yhtyeistä Stringpurée Band, Helsinki Soundpainting Ensemble, Esko Järvelä Epic Male Band, Kings Of Moonshine ja The Mystic Revelation Of Teppo Repo.Litku Klemetti & Tuntematon numero

Kovassa nosteessa oleva Litku Klemetti & Tuntematon numero on yhtaikaa 70-lukua ja tätä päivää, sekä kaikkea siltä väliltä iskelmästä punkin jälkeiskolinoihin. Litku on Kuhmosta kotoisin oleva kuvitteellinen rocktähti, jonka raa’an balalaikkarokkailun ympärille muodostunut Tuntematon numero hioo biiseistä timanttisia. Jyväskyläläisyhtye julkaisi 1. huhtikuuta debyyttilevynsä Horror ’15, jota edelsi vuosi rakkaudentäyteisiä keikkoja ympäri Suomea.