The Country Dark ja XES avaavat Humu-Klubin vuoden

Humu-Klubin vuosi käynnistyy 5. maaliskuuta Pannuhuoneella. Lavalla nähdään levyjulkkareita viettävä The Country Dark ja ensimmäistä kertaa Kuopiossa esiintyvä XES. Luvassa on siis vetypommivarastollinen pimahtanutta rokettirollia, tanakkaa voodoobillya ja rouheaa underground funkkia!

La 5.3.2016
Liput 6€ (ennakkoon Pannuhuoneelta)
Showtime:
22.00 XES
n.23.00 The Country Dark

The Country DarkHumu-Klubin Halloween Spesiaalissa kahtena vuonna big band kokoonpanolla kauhuklassikoita soittanut yhtye nähdään pitkästä aikaa kotikaupungissaan oman materiaalinsa kimpussa. Tiedossa on myös iso annos uusia kappaleita, sillä bändi julkaisee kolmannen Hypnic Jerk -nimeä kantavan pitkäsoittonsa (Humu Records) 19. helmikuuta. Juhlinnan kohteena oleva albumi on ehdotonta rokettiroll fanien riemujuhlaa ja kurnuttaa mennessään kuin härkäsammakko rämesuolla. Valitse siis parhaat tanssikenkäsi, tilaa suosikkijuomasi ja antaudu rytmin riivaamaksi.

Mika Sonninen – laulu, Marko Lukkarinen – kitara, Torsti Tuovinen – basso, Henri Keinänen – kitara, Sampsa Väätäinen - rummutXES

Nyrjähtänyttä ja laitonta groovea, jolle altistuminen saattaa johtaa lantion seudun hallitsemattomaan hytkymiseen. Tuntuu vaaralliselta, mutta kiehtovalta. Vapauttaa sisäisiä paineita, mutta saattaa rohkaista ylilyönteihin. Omalla vastuulla.

Yhtyeessä laulusta ja kitarasta vastaa X (Maija Moisio), saksofonia puhaltaa E (Inari Ruonamaa) ja rumpuja soittaa S (Mara Balls).