SYKSY 2018

1.9.2018 - Humu-klubi #51 – ARS-HUMU

Pannuhuone Gust. Ranin, Kuopio

Kuopion kuvataiteilijat ry Ars Libera viettää 60-vuotisjuhlaansa ja Humu-klubi kuusivuotissynttäreitään. Humu-klubin syyskausi avataan yhteisillä kekkereillä, taiteen ja musiikin liittoutuessa Pannuhuone Gust. Raninin tiloissa, tonttirajaa koetellen. Sisätiloissa on esillä video- ja ääniteoksia läpi illan, ulkotiloihin levittyy livetaidetta, videoteos ja installaatio. Elävästä musiikista vastaa (proto)Torvinen ja Nieminen & Litmanen.

Lue lisää tästä

29.9.2018 - Humu-klubi #52

Muikkuravintola Sampo, Kuopio

Syksyn toista Humu-klubia viettetään legendaarisen Muikkuravintola Sampon seinien suojassa lauantaina 29. syyskuuta. Paikalle saapuu sooloprojektista nelihenkiseksi rock-yhtyeeksi kasvanut seinäjokelainen Vælimaa, roots- ja folkmusiikkia tarjoileva Mount Fool ja äskettäin ensi singlensä julkaissut kuopiolainen laulaja/lauluntekijä Aapo.

20.10.2018 - Humu-klubi #53 - Peider Fest

Hotelli Iisalmen Seurahuone, Iisalmi

Humu-klubi on olemassa olonsa aikana vieraillut yhdestä kahteen kertaa vuodessa Iisalmessa, eikä poikkeusta tehdä tänäkään vuonna. Vierailu toteutetaan nyt jo kolmatta kertaa Peider Festin muodossa. Illan aikana esiintyy Jukka Nousiainen, Jyrki Nissinen, Kadonnut Manner sekä (proto)Torvinen. Paikalla läsnä totta kai myös illan isäntä Black Peider

27.10.2018 - Humu-klubi #54

La Barre, Joensuu

Humu-klubi saapuu ensimmäistä kertaa Joensuuhun lauantaina 27. marraskuuta. La Barressa järjestettävään iltaan humulaisten mukana saapuu garagerockin ilosanomaa tuuttaava The Country Dark sekä Vieremän kansallisaarre Jukka Nissinen . Illan aloittaa joensuulaisten Timo Torvisen ja Laura Kaljusen tuore Sisko -yhtye.

2.11.2018 - Humu-klubi #55

Pannuhuone Gust. Ranin, Kuopio

Marraskuu aloitetaan kovalla kattauksella Pannuhuoneella. Paikalle saapuu paljon hehkutusta kerännyt tamperelainen U.F. Ojala sekä huikea Elatu Nessa. U.F.Ojalan musiikissa kuuluvat vahvasti psykedeelisen rockin kaiut, mutta tyylillisiä rajoitteita orkesteri ei itselleen ole asettanut. Pohjimmiltaan bändi kokee soittavansa suomirockia, kuitenkin tavanomaisesta poikkeavaa ja epäilyttävää sellaista. Elatu Nessa on kotikutoinen ja meditatiivinen yhdistelmä psykedeelisiä kitaroita ja looppereita.

21.12.2018 - Humu-klubi #56

Pannuhuone Gust. Ranin, Kuopio

Vuoden viimeinen Humu-klubi järjestetään juuri ennen joulunpyhille rauhoittumista perjantaina 21.12. Paikalle saapuu Folk-punk duo Slack Birds, esimerkiksi Seksihulluista tuttu Jyrki Nissinen sekä runoihin säveltämiään kappaleita kanteleella ja saksofonilla esittävä Silloiset.