Uutiset

9.3.2019 - Humu-klubi#58 - Sumuposauttaja, Kärpästen aika

Uusia paikkoja, tuoreita avauksia ja hämähäkkimäisen hiljaista yhteistyöverkkojen punomista. Nämä ovat Humu-klubin tämän vuoden antia. Vuoden toinen Humu-klubi pesiytyy B & J’s Livingroomin tiloihin Niiralaan. Ota sumuvalosi ja käy kärpästen juhliin!

Lue lisää

8.2.2019 - Humu-Kellari-spesiaali

Kellari ry ja Humu-klubi liittävät voimansa yhteen ja järjestävät yhteistapahtuman perjantaina 8. helmikuuta Pannuhuone Gust.Raninilla. Lavalle nousevat räpättyä Popedaa ja uhkaavaa lähiötunnelmaa tarjoileva Popeda T sekä Inarijärven äänimaisemasta psykedeelistä folkia ammentava Njihe.

Lue lisää

21.12.2018 - Humu-klubi #56 – Slack Bird, Jyrki Nissinen, Silloiset

Humu-klubin vuosi pistetään pakettiin samalla kun joululahjatkin. Lavalle nousee kolme viisasta kokoonpanoa, jotka tarjoilevat omaa mirhamiaan itse kullekin säädylle.

Lue lisää

2.11.2018 - Humu-klubi #55 – U.F. Ojala, Elatu Nessa

Humu-klubi tarjoaa musiikillista täsmähoitoa marraskuun kylmänpuremiin. Pannuhuone Gust.Raninilla perjantaina 2.11. lavan valtaa Elatu Nessan looppaava avaruusbluesambientti sekä U.F. Ojalan kokeilevan psykedeelinen rockfolk vahvoine kitaroineen ja kitarisoineen.

Lue lisää

27.10.2018 - Humu-klubi #54 – Joensuu

Humu-klubi saapuu ensimmäistä kertaa Joensuuhun! La Barressa järjestettävään iltaan humulaisten mukana saapuu rokettirollin ilosanomaa tuuttaava The Country Dark sekä Vieremän kansallisaarre Jukka Nissinen. Illan aloittaa joensuulaisten Timo Torvisen ja Laura Kaljusen tuore Sisko -yhtye.

Lue lisää

20.10.2018 - Humu-klubi #53 – Peider Fest

Seuraavana Iisalmi ja Peider Fest! Mukana Jukka Nousiainen & Kumpp., (proto)Torvinen, Kadonnut Manner ja Jyrki Nissinen.

Lue lisää

29.9.2018 - Humu-klubi #52 – Vælimaa, Mount Fool, Aapo

Humu-klubin syksy jatkuu legendaarisen Muikkuravintola Sampon seinien suojassa lauantaina 29. syyskuuta. Paikalle saapuu sooloprojektista nelihenkiseksi rock-yhtyeeksi kasvanut seinäjokelainen Vælimaa, roots- ja folkmusiikkia tarjoileva Mount Fool ja äskettäin ensisinglensä julkaissut Aapo.

Lue lisää

1.9.2018 - Humu-klubi #51 – Ars-Humu

Kuopion kuvataiteilijat, Ars Libera ry viettää 60-vuotisjuhlaansa ja Humu-klubi kuusivuotissynttäreitään. Humu-klubin syyskausi avataan yhteisillä kekkereillä, taiteen ja musiikin liittoutuessa Pannuhuone Gust. Raninin tiloissa, tonttirajaa koetellen. Sisätiloissa on esillä video- ja ääniteoksia läpi illan, ulkotiloihin levittyy livetaidetta, videoteos ja installaatio. Elävästä musiikista vastaa (proto)Torvinen ja Nieminen & Litmanen.

Lue lisää