juokseva grey revontuletnega, kapea
Etusivu

Koirat

Jeme, Wallaby´s Xeer wi-Ajala, salukinaaras,

on syntynyt Marttilassa Wallaby´s  kennelin nimiin 3.8.2005.  Olin haaveillut vaaleasta salukinaaraasta jo pidempään ja kun sellaista, pientä söpöläistä kävin katsomassa, ei siihen voinut olla hullaantumatta.  Jeme muutti laumaamme syyskuun lopulla 2005 ja sopeutui toisten koirien kanssa heti. Jeme on oikea suloisuuden perikuva luonteeltaan, hellyttävä ja kiltti pusuttelija ja hännänheiluttaja, mutta myös tarvittaessa äänekäs vahtikoira, joka ilmoittaa kulkijoista. Pikkukoirana Jeme juoksi lenkeillämme vapaana lauman mukana 8kk:n ikään asti, kunnes alkoi itsenäistyä ja karkailla omille teilleen. Alussa pidemmillä lenkeillämme Jeme matkasi selkärepussani väsähdettyään ja mahtui kulkemaan kissan kuljetuskopassa autossa.

Neiti oppi täysin sisäkuivaksi 1v3kk:n iässä, sitä ennen kastui satunnaisesti sohva, nojatuoli, sänky, matot ja lattioilta löytyi lätäköitä. Erityisesti sänkyä kasteltiin, elleivät asiat olleet menneet tytön mielen mukaan. Saatavilla olevista puruluista huolimatta kalusteisiin on pitänyt jättää oma hampaan jälki ja joitain esineitä on ollut muotoiltava kokonaan uudestaan. Uuden vuoden 2007 tyttö aloitti  ensimmäisellä kiimalla lauman muiden narttujen mukana. 

Olen erittäin tyytyväinen Jemen rakenteeseen, liikkumiseen ja ylvääseen ulkomuotoon. Olemme käyneet vasta pari kertaa näyttelyissä ja arviot ovat olleet mukavia.  Jeme KoiraNetissä


    Jemeliini                            Jeme ikkunalla

    Jeme, rinssessa Jeme seisoo

Hemuli JemejaIiris

                               Hemunpaa
                                                                                Jeme   2v 6kk

J     Jleikkii

Kennel

Koirat

  • lapinporokoira Ronja
  • paimensukuinen lapinkoira Elka
  • saluki Jeme
Pennut
Suunnitelmat
Pentueet
Näyttelyt
Yhteystiedot
Linkit

 

©Anne Liede 28/03/2008