LAHJA KAUKOIDÄSSÄ

Klikka kuvaa 

9.1.2016
Heippa Esimiesveteraani                    

 Matkailu avartaa sanotaan, niinpä mekin olemme innostuneet aiheesta. Kuitenkin meillä on apurit parhaasta päästä, eli omasta perheestä. Niinpä tässä muutama kuva matkalta, joka alkoi Singaporen mahtavista kokemuksista sekä näkemisistä. Komeus ja vauraus oli silminnähtävää, upea kokemus kokonaisuus kolmen päivän visiitistä. Matka jatkui kohti Balin saarta ja siellä olevien nähtävyyksien ja kokemuksien monet mahdollisuudet ovat melkoiset. Pitkäksi ei käy matkalaisen aika, kun aktiivisten nuortemme ohjelman avulla saamme kerätä kokemuksia. Lämmössä täällä riittää, keskimäärin varjossa + 30 - 33 mutta tuntuu + 41 kun aurinko posottaa. Vielä on hetki aikaa täällä ennenkuin pitää kotimaan pakkasin sopeutua. Hyvää ja antoisaa vuoden jatkoa kaikille veteraani kavereille toivottelen
Lahja maailmalta

Klikkaa kuvaa
Klikkaa18.1.2016
Singaporen jouluvaloista, matka jatkuu. Suomalaisen itselleen rakennuttaman saunan ainutlaatuisuuteen, eli ainoa sellainen Balilla. Siellä jolulöylyt olivat makoisat, uima altaan täydentäessä tätä erikoisuutta. Matka jatkui Suomalaiset Balilla illalliselle, perinteisiä tuttuja herkkujakin oli tietysti tarjolla. Vanhoja autoja piti ihastella Peltibaarissa hyvässä seurassa ruuan ja muun mukavan kera. Jokapäivän kohde, vaikkakin hieman paikkoja vaihdellen oli hiekkarannat ja suolavesikyvyt melko sulaisesssa meressä kuuluivat osaan kokonaisuutta.


18.1.2016
Matkaamme mahtui niin monenlaista, riisipelloista merelliseen elämään ja eläimistöön. Puistoista asukkaineen ja temppeleiden vestoksellisuudesta puhumattakaan. Kuvat puhukoon puolestaan.
Tänään kotiuduttuamme, kun aikaerosta toivumme ja virkistymme, niin ihanat muistot matkasta alkavat. Kiitollisina siitä mitä kaikkea olemme saaneet ja päässet kokemaan, kun on avoin mieli ja ihanat kanssakulkijat matkassa. Suosittelen rohkeutta ja arjesta irtautumista muillekin.

Klikkaa