Tervetuloa Kaupan Esimiesveteraanit ry kotisivuille.
Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä kaupan esimiestehtävistäeläkkeellesiirtyneiden toimihenkilöiden välillä, lujittaa heidän ammatissaan
syntynyttä yhteenkuuluvaisuuden  tunnetta ja tukea jäseniään heidän etujensa ja oikeuksiensa valvonnassa.
Kaupan esimiesveteraanit ry:n kuuluu tällä hetkellä jo n. 1200 entistä KAUPANALAN ESIMIESLIITTO KEY RYn jäsentetä.

                    Sivua päivittää:  teuvo.kailanen(at)phnet.fi       HALLITUS
Puheenjohtaja
Eva Rasi
eva.rasi(at)pp2.inet.fi
puh. 0500 818597


Sihteeri
Hilkka Koivisto-Kokko
hilkka.koivistokokko(at)gmail.com

puh, 040-510 9504

Keskustelupalsta
25.10.2016

Puheenjohtajan palsta

SUOMI 100
6.12.2017

Sihteerin  palsta


Lahja matkoilla


Lahja Balilla
6.1.2018

VALOKUVIA
MATKAN VARRELTA

2018


2017

2015


2014
 


2013


2011

2009

2008

 Enskan läksiäiset 2007

KEY 60 vuotta

Kuurankukkia 12.2.2010Y
HDISTYS 1981-2006
25 vuotta


Yhdistyksen sä
än


ONNEA JA MENESTYSTÄ VUODELLE 2019


Berliinin matka löytyy TÄÄLTÄJäsenkirje Kaupan Esimiesveteraanit ry:n jäsenille!

Vuosi 2018 alkaa olla lopullaan ja on aika suunnata katse tulevaan uuteen vuoteen. Aluksi kuitenkin lyhyt katsaus vuoden 2018 tapahtumiin. Vuosikokous pidettiin Tallinnan risteilyllä Silja Eurooppa laivalla 4.kesäkuuta. Kokoukseen osallistui 56 yhdistyksemme jäsentä. Vuosikokouksessa valitun hallituksen tiedot löytyvät yhdistyksemme kotisivuilta.

Tämän vuotuinen virkistysmatka suuntautui elokuussa Puolan kauniiseen Krakovan kaupunkiin. Matkan aikana tutustuimme kaupungin tarjoamiin historiallisiin nähtävyyksiin ja teimme retken mm. kuuluisaan 2.maailman sodan aikaiseen Auschwitz-Birkenau keskitysleiriin. Heinäkuussa järjestimme jäsenille teatteri-illan Heinolan kesäteatteriin.


Katsaus tulevaan vuoteen 2019!

Koska yhdistyksemme talous on edelleen vakaalla pohjalla, vuosikokous vahvisti jäsenmaksun vuodelle 2019 säilyttämisen edellisen vuoden tasolla, elikkä 50 eurossa. Jäsenille lähetetty jäsenkortti on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka, edellyttäen, että jäsenmaksu on maksettu kullekin vuodelle.

Jäsenmaksulla jäsenille tarjotaan erilaisia jäsenetuja, joista merkittävin on uusittu ja solmittu 3.vuotinen matkustajavakuutus. Matkustajavakuutus Vakuutusyhtiö Turvassa on voimassa vuoden 2020 vuoden loppuun.

Vakuutus on voimassa myös kotimaan matkoilla, jotka ulottuvat

vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta.

Veteraanijäsenille lähetetään Palveluesimies lehti, 4 numeroa vuodessa.

Vuoden 2019 vuosikokous järjestetään 25.päivä syyskuuta Tallinnan Silja Eurooppa risteilyllä.

Ensi vuoden keväälle on suunnitteilla 3 päivän virkistysmatka Saksaan, historialliseen Berliiniin.

Koska haluamme tavata mahdollisimman monia yhdistyksemme jäseniä eri puolelta Suomea, hallitus on toimintasuunnitelmassaan lisännyt ja kohdistanut jäsenille tarkoitettuja piirikohtaisia tapahtumia ensi vuoden aikana. Tulossa on teatteritapahtuma Joensuussa kevään aikana, teatteritapahtuma Oulussa syyskaudella ja teatteritapahtuma Jyväskylän seudulla kesän aikana.

Parantaaksemme yhteydenpitoa jäsenkuntaamme olemme ottaneet uutena viestitysmuotona käyttöön matkapuhelin GSM-tekstiviestit, joiden avulla tavoitamme lähes koko jäsenkuntamme.

Tämän vuoden toukokuussa astui voimaan uusi EU:n tietosuoja-asetus, koskien henkilötietojen käsittelyä. Tästä syystä emme enää voi julkaista kotisivuillamme vuosikokouspöytäkirjoja tai muita henkilötietoja sisältäviä asiakirjoja ja tiedotteita. Kaikki tulevien tapahtumien tiedot löytyvät kotisivuiltamme, ja paljon muuta jäsenille hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa.

Lue lisää tietoa yhdistyksemme asioista ja tulevista tapahtumista Palveluesimies lehdessä, GSM-tekstiviesteillä ja yhdistyksemme kotisivuilla, osoite: http://www.elisanet.fi/kaupanesimiesveteraanit/

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2019

Kaupan Esimiesveteraanit ry:n hallitus

Eva Rasi


             

KAUPAN ESIMIES, OLETKO JÄÄMÄSSÄ ELÄKKEELLE? LIITY KAUPAN ESIMIESVETERAANEIHIN ! 

Yhdistyksemme toimii yhdyssiteenä eläkkeelle jääneiden kaupan esimiesten välillä. Alhaisella jäsenmaksulla tarjoamme runsaasti jäseniämme hyödyntäviä jäsenetuja, joista tärkeimpänä mainittakoon voimassa oleva matkavakuutus Vakuutusyhtiö Turvassa. Muina etuina voidaan mainita Palveluesimieslehti, joka postitetaan myös veteraanijäsenille
Yhteydenpitoa työtovereihin voit jatkaa työuran jälkeen osallistumalla Kaupan Esimiesveteraanit yhdistyksen järjestämille edullisille 
virkistysmatkoille, joista ilmoittelemme Palveluesimieslehdessä ja yhdistyksemme kotisivuilla, netti-osoitteessa:
www.elisanet.fi/esimiesveteraanit/

Liittyminen Kaupan Esimiesveteraanit ry:hyn käy helposti. Ilmoitat vain Esimiesliiton toimistoon/Jäsenrekisteri, puhelin 875 8010, halukkuudestasi liittyä yhdistyksemme jäseneksi. Voit liittyä jäseneksi myös täyttämällä alla oleva hakulomake, ja lähettämällä sen liiton toimistoon. Halutessasi keskustella asiasta henkilökohtaisesti, voit ottaa yhteyttä joko puhelimella tai e-mailin kautta seuraaviin hallituksemme jäseniin:

Eva Rasi, puheenjohtaja, eva.rasi(at pp2.inet.fi, puh. 0500-818 597

Hilkka Koivisto-Kokko, sihteeri, hilkka.koivistokokko(at)gmail.com, puh. 040-510 9504

Teuvo Kailanen, varapuheenjohtaja, teuvo.kailanen(at)phnet.fi, puh. 040-736 1030


Haluan liittyä Kaupan Esimiesveteraanit ry:n jäseneksi:

Nimi ________________________________________

Osoite _______________________________________

Puhelin ______________________________________

Sähköposti ___________________________________

Liittymisaika __________________________________


Palautus: KAUPANALAN ESIMIESLIITTO KEY ry

Jäsenrekisteri

PL 30, 15101 Lahti
   MATKAVAKUUTUKSESTA

Ketkä ovat vakuutettuja?

KEY:n jäsenvakuutuksessa ovat vakuutettuina Esimiesliiton jäsenet ja Kaupan Esimiesveteraanit ry:n jäsenet. Lisäksi vakuutukseen kuuluvat vakuutetun mukana matkustavat alle 16-vuotiaat omat ja samassa taloudessa asuvat lapset. Vakuutetun on asuttava vakituisesti Suomessa.

Vakuutus on voimassa vapaa-aikana tehtävillä ulkomaanmatkoilla sekä kotimaanmatkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 km päähän vakuutetun kotoa, työpaikalta, loma-asunnosta jne. Vakuutus on voimassa yhtäjaksoisesti enintään 45 vuorikautta matkan alkamisesta.

Muista ottaa matkalle mukaan KEY- jäsenkorttisi, joka on myös matkavakuutuskortti. Matkavakuutuskortti ei kuitenkaan ole maksukortti, joten on hyvä varautua siihen, että kulut matkustaja joutuu maksamaan ensin itse ja hakemaan korvausta myöhemmin vakuutusyhtiöstä.


Mitä vakuutuksesta korvataan?

Vakuutus korvaa matkan aikana alkaneen äkillisen sairauden tai sattuneen tapaturman hoitokuluja. Sairauden hoitokuluja korvataan 90 vrk ja tapaturman hoitokuluja 3 vuoden ajan. Näitä ovat esimerkiksi lääkärinpalkkiot, tutkimuskulut ja lääkärin määräämät lääkkeet.

Matkan peruuntumis- tai keskeytymiskuluja, kun kyseessä on oma tai lähiomaisen sairaus, tapaturma tai kuolema, lisäksi korvataan Suomessa tapahtunut omaisuusvahinko.

Ennen matkan alkua ollut sairaus ei ole vakuutusehtojen tarkoittama matkasairaus. Tällaisen sairauden pahenemiseen liittyen korvataan ainoastaan ensiapuhoito matkakohteess.

Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumisen tai keskeytymisen kuluja, mikäli se johtuu äkillisestä sairaudesta tai tapaturmasta.

Matkan keskeytymisellä tarkoitetaan jo alkaneen matkan muuttumista. Matkan peruutumisesta korvataan kuluja, joita matkan järjestäjä ei lain tai matkaehtojen mukaan palauta.

Matkan keskeytymiseen liittyen voidaan korvata esim. ylimääräisiä matka- ja majoituskuluja. Lisäksi korvataan matkalta myöhästymisestä aiheutuvia kuluja vakuutusehdoissa mainituissa tilanteissa.

Vakuutetun kuolemantapauksessa korvataan kotiinkuljetus tai hautauskulut ulkomailla.

Matkatavarat on vakuutettava erikseen!

Lisätietoja jäsenvakuutuksesta, kuten vakuutusehdot ja korvauksenhakuohjeet löytyvät Turvan tekemiltä palvelusivuilta www.turva.fi/key.

Lisätietoja saat Turvan toimipaikoista tai palvelunumerosta 01019 5110.

Terveisin Eva Rasi
MATKAT
Klikkaa linkkiä tai kuvaa

Radison kylpyla 2018


Krakova 2018Tallinna 2018

vuosikokousRiika 2017Kalev Spa
2016


Kööpenhamina
2016Kokousristeily 2016

Praha 2015Tallinna 2015


VILNA 2014

Riika2013Tallinna 2012Pietari 2011


Saarenmaa 2010

Tallinna 2009Tallinna 2008

MUUTA Enskan läksiäiset 2007


KEY 60 vuottaKuurankukkia 12.2.2010