Tarvikemotti.com, turbot, silikoniletkut, coolerit

Turbotarvikkeita susirajalta

Tervetuloa ostoksille täyden palvelun kauppaan Kalajoelle, meiltä saat lähes kaiken mitä tarvitset autonrakenteluprojektissasi.

Tilaaminen:

Jos haluat saada tilauksen nopeasti lähtemään, tai haluat tuotteesta lisätietoja, niin soita 08-463110, kuulet heti onko tavaraa varmasti hyllyssä. Samalla otamme yhteystietosi, ja paketti lähtee yleensä tunnin sisällä matkahuollon kyytiin.

Voit lähettää tilauksesi/tiedustelusi myös sähköpostilla: myynti(at)tarvikemotti.fi, pyrimme vastaamaan siihen mahdollisimman pian. Tilatessasi kerro mitkä tuotteet haluat, ja ilmoita meille matkahuolto mihin paketti lähetetään, nimesi ja matkapuhelinnumerosi, saat viestin puhelimeesi, kun paketti on noudettavissa.

Kun tilaat meiltä viritysosia ja tarvit teknistä tukea/neuvoja ko osan asennukseen, kannattaa kysyä, koska emme aina automaattesti muista/kerkeä mainita kaikista asennuksessa huomioitavista seikoista.

Nettikauppamme perustuu siihen, että tuotteet jota sivuillamme on ovat yleensä varastossa, ja meidät saa 8.00-17.00 kiinni ihan normaalista lankapuhelimesta, ja voit tiedustella onko tavaraa.

Yleensä pyrimme lähettämään tavaran saatuamme tilauksen tunnin parin sisään matkahuollolla kuten on sovittu.

Pyrimme laittamaan sivuille mahdollisimman paljon tuotteiden hintoja, kaikkia ei kuitenkaan resurssipulan vuoksi voi laittaa, kun esim jenkkilän tavaran hinta muuttuu jatkuvasti, tiedustele hinnat s-postilla tai puhelimella.

Tarvikemotti Oy
Ymmyrkäisentie 14
85100 Kalajoki
Puh 08-463110
myynti(at)tarvikemotti.fi