Esittely


Olen Sanna Koski ja asun whippettieni kanssa Espoossa. Minulla on ollut kennelnimi Chosen Tricks jo melko pitkään, mutta olen kasvattanut vain kaksi pentuetta, vuosina 1997 ja 2006.

Hankin ensimmäisen whippettini Olgan ( Fin kva-r Zootsuits Back of Tricks) elokuussa 1993 ja se sai pian seuraasiskopuolestaan Felicestä (Fin & Est mva Zootsuits Chosen Silks), joka muutti luokseni tammikuussa 1994 15 kuukauden ikäisenä.

Olen kiinnostunut koiranäyttelytoiminnasta ja se onkin ollut meidän ”pääharrastuksemme”. Vuosina 1994-1999 kävin koirineni aktiivisesti rata- ja maastojuoksukilpailuissa ja –harjoituksissa. Olga saavuttikin käyttövalion arvon radalta ja menestyi maastoissakin ihan mukavasti.
Felice oli myös melkoinen juoksija – ainakin omasta mielestään ja keskittyikin sitten enemmän kauneuskilpailuihin.
Felicellä on ollut yksi pentue Fin mva & kva-r Quatrain’s Focal Pointin eli Morriksen kanssa. Tästä pentueesta jäi kotiin Demi ( Fin Est Lv mva Chosen Tricks December). Demin kanssa on käyty pääasiassa näyttelyissä ja jonkin verran myös maastojuoksukilpailussa.

Keväällä 2003 kotiimme muutti pikkuruinen Mette (Fin mva C’mere Dreams’n Tricks) ja tämä tyttö on osoittautunut erittäin ihastuttavaksi kaikella tavalla. Olemme aloittaneet näyttelyiden lisäksi yhdessä uuden harrastuksen, agilityn ja Mette onkin edistynyt siinä hyvin – minä vähän hitaammin. Mette sai pennut helmikuussa 2006 nuoren USA:sta tuodun Bravon (PMJV-05 Fanfares Special Export) kanssa. Tästä pentueesta jäi kotiin suloinen Viima (Fin mva Chosen Tricks Feeling High).

Eli kuten em. tekstistä voikin jo päätellä, kasvatan whippettejä hyvin pienimuotoisesti. Koirat ovat osa jokapäiväistä elämääni ja mukana useimmiten kaikessa ja kaikkialla.

Olen koulutukseltani pieneläinhoitaja ja koirahieroja, lisäksi olen suorittanut jalostusneuvojan ja kasvattajan perus- ja jatkokurssit.

Yhteystiedot:

Sanna Koski
Puolarmetsänkatu 2 H 2,
02280 Espoo.
p.050-351 9061
email: sanna.koski(at)elisanet.fi

Webdesign: Tarja Savinen
Chosen Tricks Whippets