&

Lauma


 Kuvan © Anne Mäkimaa

"Janku"

Chivas Grand Calvera
synt. 2.4.2003

 

Muistoissamme

 

"Elli"

Eipä's Ehdotella
 synt. 12.11.2006


Katso
yhteiset linkit

 

 

Tervetuloa seuraamme!

Etusivulle
 

Katso
yhteiset kuvat

 

   

 

   

Laumaa pyrin johtamaan minä, Anne Mäkimaa ja kennelpojan virkaa toimittaa Juha Virtanen. Nelijalkaisia laumassa edustaa Janku, Chivas Grand Calvera ja Elli, Eipä's Ehdotella, joka vuoden 2007 alusta toi laumaamme lisää naisenergiaa. Jankun tyttö Elli, Eipä's Ehdotella, liittyi aluksi osa-aikaisena laumaamme. Elli asui enimmäkseen mummonsa luona Salmien laumassa, mutta muutti sieltä kotiin vuonna 2009. 
Toinen snautserini, Eipä's Comme, Ergi, jätti meidät 9.5.2012 sairastuttuan syöpään.  Ensimmäinen oma snautserini oli Elmo eli Eipä's Arvostella. Kimi, Eipä's Bortti, hänkin p&s snautseri käväisi pariin kertaankin laumassa. (Lisää Elmosta ja Kimistä Eipä's sivuilla). Kimi oli tilapäisesti luonamme, ja  asustaa nyttemmin Lahdessa Anu Pietarin perheessä. Janku tuli yllättäen Ergin seuraksi heti Kimin muutettua Anun luo. Eipä's kennelin Eila soitti ja kysyi "ottaisinko toisen pojan". Ei sitä kauan mietitty, vastaus oli "koska tulee" ja niin tuli.

Olen mukana monessa koiraporukassa.  Harrastan agilitya ja tokoa Heinolan Palvelus- ja Seurakoira ry:ssa ja pk-lajien treenaaminen on suunnitelmissa. Vierailen ajoittain koirieni kanssa työpaikalla asukkaita ilahduttaen. Kaikki koirani ovat tottuneet pienestä pitäen vierailemaan erilaisissa hoitolaitoksissa ns. terapiakoirina. Talvisin harrastamme lasten vetoa pulkalla erilaisissa tapahtumissa.  

Hevoset ja kestävyysurheilu ( maastot ja maraton-juoksu ) ovat olleet vahvasti osana elämääni. Tällä hetkellä  kummallekaan ei juuri enää riitä aikaa. Koirat ja työ psykiatrian sairaanhoitajana vuorotöineen vievät ajan. Kotonakin olisi mukava välillä olla :)  

ïTästä se alkoi. Ensimmäinen kosketukseni snautserirotuun oli lapsuuteni "hoitokoira" naapurin Mokke, musta snautseri. Väri tosin vaihtui, mutta ehkä kiintymys tai ainakin mielenkiinto rotuun syntyi jo tuolloin.

Yhteystiedot

Mitään sivuilla olevaa materiaalia ei saa kopioida ilman lupaa. Ei kuvia virtuaalikenneleille!
Kaikki oikeudet © Anne Mäkimaa

Anne Mäkimaa, Heinola Finland
p. +358 (0) 5057 34078
 anne.makimaa(at)tintti.net

Päivitetty / updated 22.7.2012