Etusivu

Esittely

Kissat

Pentueet

Pennut

Kuvia

Uutisia

Lisää uutisia

Blogi

 
 


SP SC Casimirrin Eulalia DSM EUR n 22

syntynyt 19.7.2006

Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n vuoden 2013 paras kastraattinaaras

Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n vuoden 2014 paras kastraattinaaras

Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n vuoden 2014 paras veteraani

Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n vuoden 2015 paras veteraani

Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n vuoden 2016 paras kastraattinaaras

Suomen Eurooppalaiskissarengas ry:n vuoden 2017 paras veteraani

Distinguished Show Merit 2018

sukutaulu
näyttelyt

Lulu

Joskus aniharvoin onnekkaan ihmisen toive toteutuu ja Lulun kanssa minulle kävi niin. Astutin Silmun uroksella, jolla on erittäin hyvä kontrasti, hieno tabbykuvio ja lämmin ruskea väri. Laivan hytissä, kotimatkalla Tokain luota Ruotsista, esitin Silmulle toivomuksen, että se tekisi tytön, jolla on äitinsä pää ja isänsä turkki. Tilaus tuli ilmeisesti jätettyä niin aikaisessa vaiheessa, että Silmu ehti tehdä työtä käskettyä ja E-pentueeseen syntyi Lulu. Heti alusta asti se erottui sisaruksistaan värinsä ja kuvionsa puolesta ja heti alusta asti tiesin, että se jää minulle.

Lulu on keskikokoinen naaras, ruskea väri on lämmin ja tabbykuvio hieno. Sillä on kaunis pää, silmät ovat suuret ja kauniin muotoiset ja ilme erittäin kaunis. Silmien väri voisi olla voimakkaampi, turkki lyhyempi, kontrasti parempi ja päälaki pyöreämpi, mutta kokonaisuutena se on aivan hurmaava. Luonteeltaan Lulu on helpoimmin käsiteltävä kissa, mitä olen tuntenut ja aina iloinen ja aurinkoinen. 

Pienestä asti Lulu on halunnut osallistua emännän joka-aamuiseen kaurapuuronsyöntiin. Jos sille ei tarjoa puuroa, se ottaa lautaselta itse, joten meillä syödään aamuisin puuroa kahdella lusikalla, emäntä ruokalusikalla ja Lulu teelusikalla. Lulu on myös innokas kodintekniikan käyttäjä, erityisen kiinnostavia ovat kännykkä, kaukosäädin ja mp3-soitin. Neiti pyrkii kuitenkin käyttämään laitteita hampaillaan, siksipä tätä harrastusta täytyy hieman rajoittaa.

Näyttelymenestystä on tullut mukavasti ja Lulun tittelit ovat Supreme Premier ja Supreme Champion. Se on ollut tuomarin paras 30 kertaa, ensimmäisen kerran nuorten luokassa Surahammarissa Ruotsin Européringenin 40-vuotisjuhlan kunniaksi järjestetyssä eurooppalaisten erikoisnäyttelyssä ja toisen kerran aikuisissa samana päivänä kun täytti 10 kuukautta. Lulu on ollut värin paras 8 kertaa. Best In Show Lulu on ollut kastraattinaaraissa 10 kertaa ja veteraaneissa 11 kertaa. Maaliskuussa 2018 Lulu voitti kastraattinaaraat kymmenennen kerran ja sai Kissaliitolta arvonimen DSM eli Distinguished Show Merit. Lulu on kolmas DSM-eurooppalainen Suomessa ja seitsemäs maailmassa.  

Lulu astutettiin toukokuussa 2008 ruskeatabbyuroksella nimeltään EC Delicatin KisKis ja Casimirrin F-pentue syntyi 2.8.2008. Lulu synnytti 5 kaunista ruskeatabbypentua, kaksi urosta ja kolme naarasta.

lulu

Lulu 17 päivän ikäisenä, poseeraaminen on helppoa kun sen osaa!

lulu

Nuori neiti reilun puolen vuoden ikäisenä aurinkoisena kevätpäivänä.

lulu

Lulu tuomari Monica Bokströmin käsissä Surahammarissa 21.4.2007. Tuomari valitsi Lulun tässä eurooppalaisten erikoisnäyttelyssä TP-nuoreksi. Kuva Mikko Murtonen.


lulu

Puolentoista vuoden ikäinen Lulu alkaa jo näyttää naiselliselta.

Lulu

Tabbykuvio on kaunis, mutta kontrasti voisi olla parempi. Kuvassa näkyy myös, kuinka suosittu kynsien teroittelupaikka emännän nojatuoli on!

Lulu

Lulu oleskelee mielellään lasitetulla parvekkeella vuoden ympäri. Tässä se näyttää kameralle parhaat puolensa, kauniin tabbykuvion ja ihastuttavan ilmeen.

Lulu

Lulu 6-vuotiaana steriloinnin jälkeen. Vielä ei konsulttielo ole pyöristänyt pikkurouvan vartaloa.

 

Yhteystiedot:
Tarja-Leena Sillasto
Helsinki
puh. 050-586 5410
sähköposti