Minä ja perhe

puutarhaa Rakastan myös kuvata kukkia ja varsinkin omaa puutarhaa

Päivitetty 6.6.2018

Asun mieheni Karin ja poikani kanssa Ilmajoen Pojanluomalla. Ville (Etelä-Suomeen) ja Sanni (Englantiin) ovat jo muuttaneet kotoa. Olen ollut aina eläinrakas ja minun lapsuuden kodissa (Koskenkorvalla) on aina ollut koiria ja jopa kissojakin. Harrastin jo lapsena sekarotuisen koiramme kanssa metsälenkkejä ja paijailin naapurin koiraa kouluun mennessä ja kotia palatessa.

Käsityöt ovat aina olleet intohimoni. Olin töissä Suomen trikoolla ja perhe alkoi kasvaa. Sieltä kouluttauduin merkonomisi terveydellistä syistä. Nuorimman lapsen hoitovapaalta aloin hoitaa muidenkin lapsia, kunnallisena perhepäivähoitajana. Nähdessäni ensimmäisen Bichon Frisèn, kolahti tämä valloittava valkoinen karvapallo yhdellä iskulla. Noin vuoden etsimisen jälkeen löytyi ensimmäinen koiramme.

Neljä vuotta myöhemmin innostuin hakemaan kennelnimeä. Kävin mieheni kanssa kasvattajakurssin 2006 maalliskuussa.

Päivän rentouttavin hetki on, kun saan lähteä koirien kanssa lenkille, tai kannan trimmipöydän terassille ja kampaan koirat, lintujen laulun säestyksellä.

Nuorin lapsi, Elias pian 19v. valmistui ajoneuvoasentajaksi Seinäjoen ammattikoulussa. Ville on 28 ja Sanni 26v. Ville (minun webmaster) on ylioppilas ja yleni vänrikiksi Kainuun prikaatissa ennen kotiutumistaan. Ville valmistui Järvenpään diakoniaopistosta sosionomiksi. Sanni valmistui Seinäjoen Terveydenhuolto-oppilaitokksesta, lähihoitajaksi. Sannilla on kotisivujeni yhteydessä Galleria. Hän piirtää kuvat lyijykynätyönä ja siirtää kameralla ne koneelle.Tästä pääset Sannin Galleriaan: Cresta

Kiitos mielenkiinnostasi! Päivittelen sivuja melko usein, joten käy piipahtamassa uudelleen.

Ylös