Kennel Beajoy

Ensimmäinen pentue syntyi 31.3. 2008 Yhdistelmästä PaRay's Pure Thrill x Aleksandrian Beloved Beata. Pennut ovat lähteneet uusiin koteihinsa ja kotiin jäi tyttö, (Beajoy As Mamas Preach) kotoisasti; Lucy. Pentuja syntyi 7, 2 poikaa ja 5 tyttöä. Se on melkoinen määrä Bichon Frisèlle, eikös vain?

Beajoy KoiraNet:issä

Innoitukseni kennelini aloitukkselle antoi lupaava bichon frisè, Aleksandrian Beloved Beata. Tuija Skipparille kiitos kivasta kakarasta!
Nimen idea onkin Beatalta ja loppu on Beatan isältä. Jos nimellä vielä leikittelee, saa siitä kolme sanaa Be - A - Joy.

Tarkoitukseni on edetä pienin askelin. Beajoy-koiran haluan olevan ennen kaikkea rakastettu, iloinen perheenjäsen. Tavoiteeni on kasvattaa terveitä kauniita koiria, jotka ovat rotuyhdistyksen määritelmän mukaisia. Ilman tuloksia kennel-harrastukseni arviointi on suorastaan mahdotonta, joten luonnollisesti haluan nähdä kasvattiani myös kehissä.

Periaatteisiini kuuluu, että kaikki mitä teen tapahtuu omiin nimiini, joten hain kennelinimeä heti alussa, ennen kuin ensimmäinen pentue näki päivänvalon. Kennelnimi myönettiin 7.6.2007 ja olen luonnollisesti rotuyhdistyksen ja kennelliiton jäsen.
Beajoy-pentu on tarkastettu ja sirutettu eläinlääkärissä. Mukana tulee hoito-ohjeet, pentupaketti, rekisteritodistus ja toivottavasti vähintäänkin koiran iän verran kestävä, toimiva suhde kasvattajaan.

Hannele ja Betu

Kiitos kuvasta Noora ja Jaana!

Ylös