PayPal-maksu

 

 

Sen lisäksi, että voit maksaa tuotteen käteisellä käymällä paikalla tai pankkisiirron avulla, kaikki myytävät tuotteet on mahdollista maksaa myös joko luottokortilla tai PayPal-tilin avulla. Lähetän sinulle sähköpostilla PayPal-laskun, jonka sitten maksat internetissä PayPalin suojatuilla sivuilla. PayPal hoitaa kaiken maksuliikenteen (perii luottokortilta maksun ja välittää sen minulle). Suoritus näkyy sitten luottokortin laskulla. PayPal on kohtuullisen halpa ratkaisu yksityisille henkilöille kerätä maksusuorituksia luottokortilla. Kiinteitä kuukausittaisia kuluja ei ole. PayPal toimii usealla mantereella. Niille, jotka eivät tiedä PayPal-tilistä, mainittakoon, että luottokorttimaksaminen PayPalin avulla ei vaadi PayPal-tiliä! Huomaa, että nämä ohjeet ovat suomenkielellä, mutta varsinainen laskunmaksusivusto on englanninkielinen!


Vaatimukset

  1. Sinulla on oltava jokin luotto- (MasterCard, American Express, Visa) tai maksuaikakortti (Visa) (myöhemmin tekstissä kaikista käytetään nimitystä "luottokortti").
  2. Tuote toimitetaan sinulle kolmannen osapuolen avulla (posti, matkahuolto tai kuriiripalvelu). Käteinen on myös mahdollinen tuotetta/tuotteita noutaessasi. Tapauskohtaisesti voimme sopia, että maksat luottokortilla ja käyt hakemassa sitten, kun suoritus on saapunut minulle (tavallisesti se tapahtuu muutaman minuutin sisällä). Luovutus voi tapahtua kuitenkin iltaisin.

Sähköpostimaksun vaiheet

Vaihe 1: Päätät ostaa tuotteen ja päätät maksaa sen luottokortilla tai PayPal-tilin avulla. Ota yhteyttä ja ilmoita maksutapa minulle.

Vaihe 2: Jos toimituskuluja ei ole myynti-ilmoituksessa, otan ne selville valitsemasi toimitustavan mukaan. Vaihdamme sähköpostilla tai puhelimella summat ja kun hyväksyt ne, kirjoitan PayPalin sivuilla sinulle laskun, jossa on eritelty tuotteen hinta ja juuri hyväksymäsi toimituskulu valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Tämän jälkeen en voi puuttua laskuun mitenkään.

Vaihe 3: Saat laskun sähköpostiisi. Yksinkertaisesti napsauta linkkiä, joka on viestissä ja tee maksu PayPalin suojatuilla sivuilla. Sinulla ei tarvitse olla PayPal-tiliä maksaaksesi laskun!

Vaihe 4: Pääset PayPalin sivuille, jossa maksat laskun. Tarkista kuitenkin laskun sisältö ennen maksamista ja ilmoita minulle tarvittaessa puutteista tai virheistä. Maksu siirretään sen jälkeen sähköisesti ja luottokorttisi tapahtumalistaan tulee merkintä tapahtuneesta maksusta. PayPalin sivun laskurivien jälkeen on rivi: "If you do not have a PayPal account Click here" (yritä saada selvää kuvasta). Paina painiketta tuolla rivillä, jos sinulla ei ole PayPal-tiliä. Jos sinulla sen sijaan on PayPal-tili, kirjaudu PayPaliin ruudun alareunasta ja paina Continue.

Vaihe 5: Kun saan tiedon maksusta, lähetän tuotteen sinulle ja ilmoitan tarvittaessa lähetykseen liittyvät tiedot (paketin ollessa kyseessä seurantakoodi ja kirjeen ollessa kyseessä lähinnä tieto siitä, milloin se lähti. Kirjeethän tulevan perille noin yhdessä arkipäivässä).

Vaihe 6: Saat tuotteesi toimipisteeseen tai suoraan kotiisi valitun toimitustavan mukaan. Toivottavasti tuote miellyttää sinua!


Yhteystiedot

Sähköposti

Linkkejä

Mikä on PayPal?
PayPal-tili