FI | GER
Tapahtumatekniikaa & palvelua

          

KOKO KANSAN MAAMME-LAULU
Koko kansan maamme-laulu on osa Suomi 100 ohjelmaa vuonna 2017. Klikkaa tästä päästäksesi KKML:n sivuille!

ÄÄNENTOISTO JA VALAISTUS
Audiomies toimittaa tapahtumatekniikan pieniin ja keskisuuriin tapahtumiin. Oikeanlainen äänentoisto ja juhlatunnelmaa alleviivaava valaistus ovat onnistuneen juhlan osa.


STUDIO
Audiomies tekee tiivistä yhteistyötä Pirkkalan kunnan kanssa ja käyttääkin pääsäntöisesti Pirkkalan keskustassa olevan nuorisotilan studiota. Äänitöitä tehdään myös Audiomiehen omassa onkalossa, jossa onnistuu mm. masterointi uuden LUSF-mittalusikan mukaan.

Audiomieheltä löytyy myös ns. on-location-äänitysvalmius, jolloin esimerkiksi konserttiesitykset saa tallennettua moniraitaisena.


TAPAHTUMAT
Audiomies tuottaa tapahtumaanne monenlaiset ohjelmanumerot kuin niiden esittämiseen tarvittavan tekniikan - oli kyse firman pikkujouluista, häistä tai liikkeen avajaisista.

Audiomiehen suurin oma tapahtuma on Pirkkalan tapahtumateltta. Tapahtumateltta on monipäiväinen tapahtuma Suupantorilla Pirkkalassa, ja on yksi Pirkkalan avaintapahtumista.YHTEYS
Audiomies Tmi
Arto Järvinen

040 777 4050

www.audiomies.com
audiomies(at)audiomies.com

Läpikäytävänkuja 1 A 1
33950 Pirkkala

Y: 1768899-9

YRITYS
Audiomies Tmi on vuonna 2006 perustettu audiovisuaalisen alan monityökalu. Yrittäjä Arto Järvisellä on vuosien kokemus autotallibändeistä euroviisulavoihin ja tutkinto AMK:sta. Pääsääntöisesti työt keskittyvät tapahtumatekniikkaan, äänitysstudiotöihin ja esiintymisiin. Levynkannet, julisteet, radiomainokset ja muut alan pikkutyöt ovat myös Audiomiehen toimialaa. Toimialue on pääsääntöisesti Pirkkala ja Pirkanmaa.
© www.audiomies.com - audiomies(at)audiomies.com - 040 777 4050