Ari G & Yhtye mallia 2006: vas. Tapsa Ahonen, Tapsa Huippula, Ari Goodman, Spide Kuhlström (kuva: Anne Mäki-Kauppila)

"Illan valovoimaisimmasta esityksestä vastasi Ari G & The Yhtye. Ari G:n soitto oli välillä niin sähköistävää, että Spiden Stratocasterkin taustalla näytti syttyvän tuleen." (teksti ja kuva: Anne Mäki-Kauppila)


EditRegion6
   

Ari Goodman Yhtyeineen: Täyteläinen Irwin-pläjäys sisältää musiikin lisäksi myös tarinoita Irwinistä ja laulujen synnystä, suomalaisesta elämänmenosta…

Ari G & The Yhtyeen IRWIN GOODMAN /
IRWININ POIKA -Show’t tilattavissa suoraan meiltä


Suomalaisen kevyenmusiikin suurmiehen Irwinin Goodmanin ”poikana” – musiikillisena jälkeläisenä, Ari Goodmanina – olen monessa mielessä Irwinin työn jatkaja. Mestareiden musiikin tutkijana ja tulkitsijana, mielenkiintoisen materiaalin esiintuominen suurimpien hittien ohessa, on Arin ja poikien intohimo. Irwinin arvo taitavana säveltäjänä halutaan tuoda esiin. Monen monta vuotta Irwinin kanssa keikkaillessa tuli maa kierrettyä useampaan kertaan” - ”ne eivät olleet turhia vuosia, ne olivat niitä todellisia oppivuosia”. Tätä yleisön viihdyttämisen taitoa olen yhtyeineni valmis tuomaan erilaisiin tilaisuuksiin ympäri maan. Monipuoliset Irwin-show’t räätälöidään tarvittaessa jokaiseen tilaisuuteen asiakkaan toiveiden mukaan. Yhtyeeni kokoonpanoista ja ohjelmistoista löytyvät myös laajemmat sektorit – monenlaisiin toiveisiin voidaan vastata. Kun vaan joku osaa kysyä. Kyllä osaa - sillä kysyntääkin tuntuu olevan. Kuitenkaan emme halua tässä vaiheessa antaa show-myyntiä ulkopuolisen ohjelmatoimiston käsiin, vaan teemme keikkoja valikoidusti ja harkiten, jolloin jokainen asiakas kyetään paremmin palvelemaan yksilöllisesti ja molemminpuolisen tyytyväisyyden miellyttävämmässä ilmapiirissä.

Nyt pyörivät monet erilaiset showt ovat tilattavissa suoraan meiltä tai muutamista ohjelmatoimistoista. Teemme keikkoja artistin ja yhtyeen erityyppisten töiden ohessa, joten ihan joka viikonlopuksi ei sirkusta tien päälle nosteta. Vielä on kuitenkin muutama ilta vapaana tulevan kevään ja kesän viikonlopuista, joten varaus vaan sisään, niin laitetaan vaikka kunnon Irwin-bileet pystyyn, vuosikymmenten ammattitaidolla ja todellisella tietotaidolla tosiaankin.

Tiedustelut suoraan G-tuotannosta, Ari G Lahti 040-584 0857
tai sähköpostitse: ari.g.lahti@gmail.com

 

 

Lataa keikkajulisteeni tästä (pdf).