Tupla-DVD
 
 
EditRegion6
   
Julkaisuja Irwiniin liittyen

kaikki julkaisut löytyvät Työt ja tekemiset -osiossaLevyt


Vanhemmat levyt

Koskenkorvassa / Tai sitten ei -single


Lataa ne 1,18 € / kpl suoraan MTV3.fi Storesta:
http://mtv3.fi/store


Molemmat kappaleet taattua Retee-Goodman -laatua – uusinta uusirwinismiä!
(san. Emil von Retee - säv. Ari Goodman)
Tai tilaa sinkku CD:nä 2,50 € + erikseen tilattuna postikulut 1 €
(kerää tilaus – säästät postimaksuissa)
Tiedustelut ja tilaukset 041-535 9090 tai Ari G:n sähköpostiin: ari.g.lahti@gmail.com


Hitit ja Harvinaisuudet 1 - Irwin ja oppipojat - erikoispainos
(VMECD-009)

taas saatavilla 9,95


Hittejä ja harvinaisuuksia - Irwiltä ja oppipojalta, Ari G
(VMECD-009)

Harvinaisuudeksi jäänyt pitkäsoittolevy, "Parhaat" on koottu Irwinin ja tämän pitkäaikaisen taustamuusikon Ari G Lahden, paremmin Ari Goodmanina tunnetun muusikon, tuotannosta. Mukana on Irwinin erikoisia harvinaisuuksia, mm. Vetojenkka ja muutama ennen julkaisematon live-raita.

Levy on ensimmäinen sarjasta, joka tulee sisältämään harvinaista aineistoa Irwiniltä “oppipojilta“, jotka ovat tehneet pitkän työrupeaman Irwinin rinnalla. Sarjan seuraava osa sisältää Markku “Gulliver“ Laamasen tuotantoa Irwiniin liittyen. Sarjan CD:t sisältävät myös oppipoikien omaa materiaalia, Irwinin hengessä tehtyjä lauluja! Kirkkaimpana helmenä uusirwinismin lauluista on ehdottomasti Ari G:n itsensä kirjoittama ja esittämä Maa kallis. Tällä ensimmäisellä levyllä on myös Vexi Salmen, eli näissä yhteyksissä Emil von Reteen, pari erikoista irwinismi-tekstiä, jotka jäivät aikoinaan Irwiniltä loppuun asti säveltämättä. Ari G jatkoi sävellystyön loppuun.

Pari kappaletta elävää historiaa - opinnäytetöitä mestarin kisälliltä

Irwiniltä julkaisematta jäänyttä materiaalia ei ole paljoa. Tällä levyllä on kaksi keskeistä tekstiä jotka ovat erityisesti Irwinille alun perin tehtyjä. Nuori muusikkotoveri riensi apuun kun kansantaiteilijan sävellyskynä oli pitkän tauon jälkeen ruosteessa. Ari sai vankan pohjakoulutuksen tuotteliaan säveltäjän opissa. CD:llä oleva Koskenkorvassa -kappale on tavallaan Arin Irwinin opissa ja yhteistyönä sävelletty laulu, koska tämän alkuperäisen Arin kirjoittaman melodian pohjalta tehtiin Irwinin 80-luvun ensimmäinen suuri hitti, Härmäläinen perusjuntti. Tässä voi nähdä elementit josta tuo ikivihreä alun perin lähti syntymään. Koskenkorvassa -ralli tietenkin jäi julkaisematta noina aikoina, koska melodia-ainekset käytettiin Irwinin comeback-hitin raaka-aineiksi, ko. laulun tekstihän käytettiin sitten 80-luvun loppupuolella toisenlaiseen repäisyyn, kun Irwinin albumille tarvittiin pikaisesti täytemateriaalia. Toinen historiallisesti hyvin mielenkiintoinen laulu on Tai sitten ei, joka on niin ikään alun perin Irwinille kirjoitettu teksti, ja joka jäi maestrolta itseltään säveltämättä. Sitä ei koskaan myöskään julkaistu millään Irwinin äänitteellä. Tuo sinänsä erittäin herkullinen Vexin teksti jäi pyörimään Arin pöytälaatikkoon, josta säveltäjä nosti sen työn alle vuonna 2005. Muokattuaan tekstistä uudenlaisen tarinan, hän hyväksytti sen Vexi Salmella, joka hioi alkuperäistekstinsä pohjalta tehdyn sanoituksen, niin ikään hänen oppipoikansa, Ari Goodmanin laulettavaksi. Tämä kappale on herättänyt huomiota laajasti, sävellyksen nerokkuus ja säveltäjän itsensä laulama svengi ja tulkinta tekee siitä uskottavan. Rikkaat elämänkokemukset ja vuosia tienpäällä tehty työ kuuluvat ikään kuin kappaleen aitoustodistuksena. Irwinin hengessä tehty kappale kruunaa Irwin-kokoelman viimeisenä raitana!


1. En kerro kuinka jouduin naimisiin Ari G 2003
2. Kuin Ferrari Ari G 2004
3. Autolla Kanarian saarille Ari G 2002
4. Maa kallis Ari G 2004
5. Vetojenkka Irwin 1979
6. Koskenkorvassa Ari G 2006
7. Ei päätä palella Ari G 2003
8. Tango Kauhajoen kasinolla Ari G 2003
9. Laulajan testamentti Ari G 2003
10. Poing Poing Poing Irwin & Ari G 1986
11. Ei tippa tapa Irwin & Ari G 1986
12. Tai sitten ei Ari G 2005

Tiedustelut ja tilaukset 041-535 9090 tai Ari G:n sähköpostiin: arig@kolumbus.fi

Sivun ylälaitaan

Kirja - DVD - CDKirjaesittely

Vuosikertakirjassa on useita kirjoittajia ja siinä on harvinaista, ennen julkaisematonta kuva-aineistoa. Kerronnassa pureudutaan tämän erään takavuosien valovoimaisimman tähden persoonaan ja elämään. Katutieteellisenä teoksena raudanluja asiantuntemus paistaa niin henkilökuvauksissa kuin musiikinpuolella. Ari Lahti, Irwinin monivuotisena taustamuusikkona ja Irwin-roolin takana olevan Antti Hammarbergin ja tämän läheisten ystävänä, oli 80-luvun värikkäissä vaiheissa tiiviisti mukana.

Ari Lahti: Irwin Vuosikertakirja I Irwin-klubin Erikois-ensipainos 2005 nid. 252 s.
toinen painos 2006 nid..
toinen painos 2007 nid. 380 s.
ISBN 952-92-9607-5 Valkeakoski-Media / Irwin Goodman -instituutti

Ari Lahti (toim.): Vuosikertakirja I (2005, Valkeakoski Media, 252 s) (Kolmas painos 2007 nid. 380 s.) Varsin kunnianhimoinen on valkeakoskelaisen yrittäjä-muusikko Ari Lahden nyt aloittama hanke: hän nimittäin aikoo julkaista kokonaisen kirjasarjan Irwin Goodmanista. Ari Lahti oli mukana vuonna 1981 perustamassaan yhtyeessä Irwinin lapset, joka sitten myös säesti Irwiniä lähes koko 1980-luvun lopun ajan. Tuohon aikaan mahtuu mm. Irwinin uusi tuleminen estradeille Härmäläisen perusjuntin (1984) ja Rentun ruusun (1988) myötä. Näin ollen Arilla jos kenellä on aiheeseen riittävästi näkemystä, joten ei sovi ollenkaan epäillä hänen hankkeensa onnistumista. Vuosikertakirja-sarja ei pyri eikä tule olemaan tieteellisen tarkka Irwin-dokumentti, vaan pikemminkin se on muistikirjanomainen katsaus Irwinin elämään, hänen musiikkituotantoonsa ja aikakauteensa. Ari Lahti toimii myös Irwin Goodman fan-klubin vetäjänä. Nyt ilmestynyt Vuosikertakirja I on varsin muhkea teos, yli 250 (nyt toinen laajennettu painos 430 sivua!) sivua käsittävänä kokonaisuutena se on myös tähän asti laajin Irwin-julkaisu. Ari Lahden lisäksi teoksen tekijäkaartiin kuuluvat mm. Irwin Klubin asiantuntijajäsen Veikko Tiitto sekä mm. Maarit Niiniluoto ja Danny, joiden molempien kommentit ovat mukana. Kirja on värikäs ajankuvaus eikä sen lukemista malta lopettaa kesken. Vuonna 2004 ilmestyi Ari Lahden toimesta ensimmäinen VHS-vuosikertavideo. Vuosikertakirja-sarjan rinnalla Lahti aikoo julkaista myös DVD-sarjan. Ari Lahti yhtyeineen on myös itse viime vuosina levyttänyt Irwinin jälkeenjäänyttä tuotantoa.

Kirja-arvion kirjoittanut, kevyen musiikin tuntija, Veikko Tiitto, on siis itsekin Vuosikertakirjassa kutsuttuna kirjoittajana muutamalla artikkelillaan.

Vuosikertakirjan toinen, laajennettu painos sisältää runsaasti lisämateriaalia ja muun muassa täydellisen Irwin Goodmanin diskografian soittajatietoineen.

Tilaa suoraan kirjailijalta: ari.g.lahti@gmail.com
Ilmoita signeerauspyyntösi samalla.

Ensimmäinen painos myytiin loppuun ennätysvauhdilla ja kirjaa laitettiin painossa tilaukseen nyt aiottua enemmän. Uusi painos on myynnissä nyt. Tämä runsaasti uudistuksia sisältävä toinen painos on Irwin-diggareiden ja keräilijöiden ennakkoon tilaamana osoittautunut kirjamenestykseksi.

Kirjakaupoissa kautta maan. Jos kirjaa ei löydy hyllystä, pyydä kirjakauppiasta tilaamaan se vaikkapa Kirjavälityksestä!

Kirjaa on tilattavissa myös internetissä, Kauppakeskus Reteessä, www.irwingoodman.com.
Erikoishintaan: 24,-

Ensimmäinen painos (klubipainos) on loppuun myyty, mutta ihan pari kirjaa on säästetty kiivaimpia keräilijöitä varten, niitä voi tiedustella Irwin-klubista.

Vuosikertatuotteiden tiedustelut ja tilaukset 041-535 9090 tai Ari G:n sähköpostiin: ari.g.lahti@gmail.fi

Otteita kirjan sivuilta (pdf) - Lataa tästä Adobe Reader -ohjelma

sivu 35
sivu 123
sivu 200
sivu 217
sivu 247

Sivun ylälaitaanVuosikerta Irwin DVD-ennakko – Tupla-DVD

DVD-pilotti 1A saikin viime hetkillä parikseen toisen levyn: 1B. Tupla-DVD on tuotantotiimillekin iloinen yllätys – aineistoa olikin sen verran enemmän käytettävissä, että markkinoille ilmestyikin nyt Tupla-DVD - Laaja Irwin-dokumentti. Syvälle pureutuvaa tosiasiaa suomalaisen viihde-elämän väriläiskästä Irwin Goodmanista ja suomalaisesta viihde-elämästä laajemminkin.

Tällä DVD-pilotilla pureudutaan todella Antti Hammarbergin / Irwinin Goodmanin henkilöön, musiikkiin, historiaan ja juuriin. Irwinin nuoruusajan ystävät antavat ensikäden tietoa ja näkymiä noista ajoista, jolloin kansansuosikin, nyttemmin kansallislegendan asemaan nousseen taiteilijan persoona alkoi kehittyä siksi erikoislaatuiseksi yhdistelmäksi, joka värikkään uran aikana tuli hyvin meille kaikille suomalaisille tutuksi. Monipuolisen kerronnan vuoksi yksipuolista julkisuuskuvaa saadaan tällä dokumentilla entisestään laajennettua, siitä pitävät Vexi Salmen lisäksi Irwinin laaja kaveripiiri huolen, ystävät jotka eivät ole julkisuudessa Irwinistä juurikaan aikaisemmin puhuneet. Jouko ”Tutti” Rita, Mauri Lahti ja Rauno Katajisto ovat olleet käsikirjoittaja-ohjaaja Ari Lahden ja toimittaja Marianne Holmströmin haastattelussa. Irwinin ensimmäisillä levyillä soittavat muusikot kertovat miten Irwinin levyt syntyivät. Levytyksissä soittaneen Ilpo Kallion muistelut 40 vuoden takaisia sessioista ovat herkullista kuultavaa! Säveltäjä-muusikko-tuottaja Erik Lindströmin avoin haastattelu Irwinin uran erikoislaatuista alkuastelmista avartaa näköaloja entisestään. Markku Veijalaisen vauhdikas kerronta irwinismin syntyhistorian käännekohdista täydentää kuvaa, Ari Lahden omien pohdintojen lisäsi sellaiseksi, että jokaiselle katsojalle tulee varmasti jotain uutta dokumentin myötä nähtäväkseen, ja kuultavakseen. Irwinin omat sanomiset musiikkinsa kera ovat dokumentin helmiä.

DVD:llä olevan materiaalin on editoinut Lontoossa työskentelevä, alan ammattilainen Tommi Ojamo. Dokumentin työstämistä jatketaan edelleen editoiden Britanniassa ja edelleen kuvauksin täällä Koto-Suomessa. Nyt Vuosikerta-suurhankkeen perustoihin pääsee kurkistamaan tämän erikoistuotteen avulla. DVD:n arvo määrittyy pienen painoksen myötä täysihintaiseksi DVD-tuotteeksi, hihnnalle on perusteensa - paketti sisältää arvokasta erikoismateriaalia, jota muualta ei saa. Toistaiseksi ainostaan omien www-sivujemme kautta tapahtuva myynti ei nosta tuotetta DVD-listojen kärkeen, mutta sellaisia meriittejä ei olla hakemassakaan, vaan nyt halutaan jakaa hienoa suomalaista musiikkihistoriaa niille, jotka sitä osaavat arvostaa! Varmistamaan eturivin paikkasi nyt kansallishankkeeksi nousevan Vuosikertadokumentin katsomossa.

Vuosikerta Irwin Tupla-DVD-pilotti
Kaksi DVD-levyllistä harvinaista Irwin-aineistoa ja uutta tietoa!!!
Tilauskoodi:
Tupla-DVD


Tuotteet postiennakolla:
Sähköpostitilaus: ari.g.lahti@gmail.com / puhelintilaukset ( 041-535 9090 ) otetaan myös vastaan, ainakin vastaajaan.

Sivun ylälaitaan