Tervetuloa Anyway- kennelin sivuille!

Kennelini sijaitsee Varsinais-Suomessa, aivan Turun kupeessa. Olen kasvattanut shetlanninlammaskoiria 1980-luvulta lähtien. Kasvatustyöni on pienimuotoista, kotioloissa tapahtuvaa.

Kasvattini ovat pääasiallisesti olleet väriltään soopeleita. Muutama tricolour- värinenkin on mahtunut mukaan ja nykypäivänä kasvateisteistani löytyy lähes kaikki shelttien värien kirjot.

Valitsen yhdistelmät tarkoin kokonaisuutta ajatellen. Luonnollisesti on tärkeää, että tulevat pennut olisivat terveitä ja reippaita luonteeltaan. Asetan kuitenkin myös suurta painoarvoa sille, että kasvateistani tulisi kauniita, rodunomaisia yksilöitä.

Oma shelttiharrastukseni painottuu näyttelypuolelle. Anyway- shelteistä löytyykin muutama kansainvälinen muotovalio ja useita Suomen muotovalioita. Suuri kiitos kuuluu aktiivisille kasvattieni omistajille. Yksin en olisi pystynyt näin upeisiin saavutuksiin.

Kotisivuillani esittelen muutamia Anyway-koiria, kerron kuulumisia ja ilmoittelen pentuesuunnitelmista ja syntyneistä pennuista.

Olet lämpimästi tervetullut sivuille,

Leena

ps. Voit ottaa minuun yhteyttä anyway.kokko@elisanet.fi tai soittamalla 0400-439 046.