logo

Esittely

Pentuja

Koirat

Historia

Valiot

Galleria


Esittely

Olen Anne Saarinen, suursnautseriharrastaja jo yli 30 vuoden ajalta. Ensimmäinen koira tuli kotiini 1973, isäni nähtyä työmatkalla suursnautserin. Oikea rotu oli löytynyt. Siitä asti koirat ovat olleet osa elämääni.

Asun perheeni kanssa omakotitalossa Luoteis-Vantaalla. Koirieni kanssa harrastan reipasta ulkoilmaelämää, pienimuotoista kilpailemista ja näyttelyissä käymistä. Metsäretket, pyöräily, uiminen, hiihtely ja pulkanveto ovat minun ja koirieni mielipuuhia. Suursnautsereiden kanssa olen kilpaillut jälkikokeissa, tokossa ja epävirallisesti vetokokeissa. Useimmat koirani ovat olleet luonnetestattuja ja ulkomuodoltaan valiotasoa.

Kennelnimen perustaminen on hautunut mielessäni jo kahdeksankymmentäluvun puolivälistä asti, jolloin kasvatin kääpiösnautsereita. Kun harrastukselle viime vuosina on jäänyt enemmän aikaa, ovat mukaan tulleet jackrussellinterrierit ja mahdollisuus pienimuotoiseen kasvatustyöhön. Kennelnimeni Amories muodostuu rakkaudesta ja riesenschnauzerista.

Palveluskoiratoiminnassa olen mukana koulutusohjaajana sekä palveluskoirakoe- ja luonnetestitoimitsijana. Huomionosoituksena olen saanut Suomen Suursnautserikerhon pronssisen harrastusmerkin ja hopeisen ansiomerkin sekä Suomen Palveluskoiraliiton kultaisen harrastusmerkin.

Yhtenä ensimmäisistä jackrussellinterrierinkasvattajista olen vuonna 2015 saavuttanut Suomen kennelliiton Vuolasvirta-palkinnon ansiokkaasta kasvatustyöstä.

vetokoira

Anne Saarinen
Vantaa
p.0400 700 036
anne.saarinen(at)elisanet.fi