Mila

SYNTYMÄAIKA 17.09.2008

ISÄ FI MVA Peltsun Diz-Rambo

EMÄ FI & EE & LV MVA Bosom Buddy's Jingle Bell

KASVATTAJA Kristina Lehtomäki, kennel Gonnabe

OMISTAJA Marilla Tanner, Riihimäki

TERVEYSTIEDOT
silmät: ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
(1.9.2010)
lonkat: B/A
kyynärnivelet: 0/0
polvet: 0/0
sydän: ei sivuääniä (23.7.2010)
selkä: ok

MUUTA
säkäkorkeus: 38 cm
kaikki hampaat, korvat ok
steriloitu 02/2014

NÄYTTELYT
1 x ERI, Shetlanninlammaskoirat ry:n vuoden 2010 näyttely-ykkösruusuke

AGILITY
medi 3 -luokassa
Shetlanninlammaskoirat ry:n vuoden 2013 agility-ykkösruusuke

Mila KoiraNetissä


MILA - meidän virtapupu

Mila on sitten se toinen oma hauvani. Ada sai minut ihastumaan tähän rotuun täysin ja tuntui, että toinenkin koira olisi kiva saada. Ensin oli tarkoitus odottaa pidempään, mutta kun meidän hoitokoira Saga sai pennut ja joukossa oli haaveilemani trikkityttö, meidän perhe kasvoi yhdellä pienellä mustalla pallerolla.<3

Etukäteen oli odotettavissa, että tämän pennun geeneillä tiedossa olisi aikamoinen touhupetteri. Mila olikin huomattavasti haastavampi pentu kuin Ada. Aina touhuamassa jotain, eikä yleensä koskaan mitään sallittua.=P Mila on kuitenkin ollut kepposistaan huolimatta ihana velmu, jonka metkuille jaksaa nauraa ainakin jälkeenpäin. Neiti on rauhoittunut paljon pentuajoista, mutta edelleen kaikki tehdään täysillä. Jos ei nukuta sikeästi, niin sitten on aina jotain muuta meneillään. Pentuna Mila tuli aina luokse hypähdellen ja tassut huiskien vinhasti ilmassa. Nyt tervehdys on vähän rauhallisempi, mutta edelleen neidillä on tapana lätkiä tassuillaan.=)

Mila ei ole mikään hienostelija tai prinsessa. Tämä neiti hyppii itsensä vapaaksi hihnan jäädessä tassun alle ja marssii ihan missä sattuu, yleensä täytyy käydä kastamassa tassut siihen ainoaan mutalammikkoon, jonka ulkoillessa löytää. Mila ei yleensä hakeudu itse syliin, mutta tarpeeksi väsyneenä viihtyy sylissä vaikka useamman tunnin. Mila tykkää touhuta minun kanssa ja ihan paras juttu on Milasta agility. Mila on alusta asti ollut intoa ja vauhtia täynnä ja nauttii lajista suunnattomasti.=)

Mila on epäluuloinen ihmisiä kohtaan ja sille vain harvat ja valitut ovat niitä ihmisiä, joita tervehditään iloisesti suukkojen kera. Vain näille ihmisille se näyttää, miten symppis, hauska ja veikeä neiti se on. Milalla on ollut onni saada heti uuteen kotiin tultuaan seurakseen oma Ada-sisko - Milan paras kaveri.

Mila on minun virtapupu, joka hauskuuttaa iloisuudellaan ja metkuillaan - rakas murustin.<3

© Marilla Tanner - All Rights Reserved.

Sukulaiset
Näyttelyt
Agilitytulokset
Kuvia